2777
2789
عنوان

با تجربه ها بیاین ی لحظه

129 بازدید | 16 پست

کسی بوده تو دوران حاملگی زیاد از نت و گوشی استفاده کرده باشه و بچش سالم ب دنیا اومده باشه؟ خیلی استرس دارم همیشه گوشیم دستمه با وای فای خونه پدر شوهرم وصل میشم میگم نکنه ضرر داشته باشه لطفا اگه کسی تجربه ای داره بگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گوشی اگ نبود مرده بودم ی سره دسم بود😐اهنگم براش میزاشتم لگد میزد😤😤😂😂😂الانم تا ی اهنگ میاد س ...

خخخ اخی عزیییزم.خب خدای نکرده مشکلی نداشت وقتی ب دنیا اومد؟ الان نداره؟سالم ب دنیا اومد؟ ببخش این سوالا ذهنمو خیلی درگیر کرده

خخخ اخی عزیییزم.خب خدای نکرده مشکلی نداشت وقتی ب دنیا اومد؟ الان نداره؟سالم ب دنیا اومد؟ ببخش این سو ...

ن سالمه  البته پسر من میگفتن سندرم داون داره😐😐😐کاملاسالم و باهوش

میگن ضرر داره .زنعموم دو تا بارداریش کلا تو نت بود همیشه انلاین بود هم بچه اولش و هم دومش خداروشکر سالم و سلامتن و هیچگونه مشکلی ندارن .من هر وقت گوشی میگیرم دست از شکمم دور نگهش میدارم 😁

غصه نخور همه چی درست میشه... 

خخخ اخی عزیییزم.خب خدای نکرده مشکلی نداشت وقتی ب دنیا اومد؟ الان نداره؟سالم ب دنیا اومد؟ ببخش این سو ...

عزیزم کمتر استفاده کنی بهتره ولی همین استرس برات بدتره

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
میگن ضرر داره .زنعموم دو تا بارداریش کلا تو نت بود همیشه انلاین بود هم بچه اولش و هم دومش خداروشکر س ...

خوبه خداروشکر خیالم راحت شد تا حدی .منم مثل تو دور میگیرم گوشیمو😆

اگر استرس داری تاپ ضد اشعه بگیر  خیالت راحت بشه مواقعی که هم می خوای بازی کنی بزهر رو تا حالت ه ...

عزیزم چنین تاپی وجود داره چه خوب کجا گیر میاد

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
خوبه خداروشکر خیالم راحت شد تا حدی .منم مثل تو دور میگیرم گوشیمو😆

خیالت راحت بابا خدابزرگه .من ک نشنیدم کسی بهخاطر گوشی و نت بلایی سر بچش امده باشه یا سقط شده باشه فقط میدونم که اگ گوشی رو روی شکم یاقسمت رحم و تخمدان گذاشته شه باعث حاملگی خارج از رحمی میشه اونم مربوط به قبل از بارداریه 

غصه نخور همه چی درست میشه...