2777
2789
عنوان

متنفرم از معلم تبعیض گر

2901 بازدید | 25 پست

مامانایی که بچه ی مدرسه ای دارین با معلمی که تبعیض قائل میشه بین بچه ها چه برخوردی میکردین؟

یک کلام ، ختم کلام ، با تو بکام ، بی تو تمام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من معلمم اولیایی ک از ی معلم ناراحتن میان یواشکی زیرابشو پیش مدیر میزنن شماهم همینکارو کن

یعنی جواب میده؟مدیر اگه بهش بگه چی؟بدتر نمیشه؟

ببخشید استارتر یه چیزی میخواستم بگم تو فامیل یه بچه کلاس دومی داریم بهم میگفت خاله خانوم معلم بچه ها رو سر کلاس میزنه قلبم از جا کنده شد..به مامانش گفتم میگه نه بابا نمیزنه مامانه بی خیاله یه کم ..خیلی بهم ریختم.حواستون باشه

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌

معلم خواهرزادم این رفتار زشت رو داشت کلا خواهرزادم از مدرسه متنفر شده بود. منم با خط خودم به معلمش پیام دادم لطفا اخلاق معلمای دهه شصتیت رو ارتقا بده ومثل معلمای دهه نود با بچه ها رفتار کن تبعیض رو بزارکنار(لبته توهین نشه به همه معلمای دهه 60.) خیییلی رفتارش عوض شد. 

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
یعنی جواب میده؟مدیر اگه بهش بگه چی؟بدتر نمیشه؟

اره مخصوصا اگه چن تا از اولیا بگن معلمه خودشو جمع وجور میکنه

نه مدیر که نمیره ب معلم بگه کی همچین حرفی زده  چون بعد برا خودش شر میشه

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
ببخشید استارتر یه چیزی میخواستم بگم تو فامیل یه بچه کلاس دومی داریم بهم میگفت خاله خانوم معلم بچه ها ...

امروز پشت دخترمو به شوخی یا جدی زده.بچم از درد گریه کرده.دریغ از یه معذرت خواهی.دخترم لکنت شدید داشت.با هزار بدبختی خوبش کردیم.بخاطر همینا حساس باراومده.بعدشم میگه با همه بچه ها بگو بخند کرد به من نگاهم نکرد.البته خیلی دختر باهوشیه.با اینکه کلاس اول هم میخونه هم مینویسه.

معلم خواهرزادم این رفتار زشت رو داشت کلا خواهرزادم از مدرسه متنفر شده بود. منم با خط خودم به معلمش پ ...

واقعا؟منم میگم یه فرصت بهش بدم اگه ادامه داد دست به کار شم.

عزیزم من معلمم. شما هر مشکلی دارید برید با بیان خوب با معلم مطرح کنید. معلم درک می‌کنه تازه بیشتر حواسشو میده به بچه شما. زیر آب زدن پیش مدیر و توهین کردن به معلم اصلا کار خوبی نیست تازه مطمئن باشید شرایط بچتون تغییر نمیکنه

دختر عزیزم عاشقانه دوستت دارم امیدوارم برات مادر خوبی باشم. خدایا مواظب دختر کوچولوم باش
امروز پشت دخترمو به شوخی یا جدی زده.بچم از درد گریه کرده.دریغ از یه معذرت خواهی.دخترم لکنت شدید داشت ...

بیشعوره دیگه...برو به مدیر بگو حتما به خودشم گوشزد کن حتما حتی شوخی هم حق زدن نداره من هم واقعا از حرف بچه فامیلمون بهم ریختم نمیدونم چطور اجازه میدن به خودشون بچه رو بزنن.یا بی توجهی اونم بچه کوچیم

ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌