میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از من اصلا بی بی چک مثبت نشد تا بعد ۶ روز تاخیر آز هم منفی بود بعد دوازده روز مثبت شد
البته من بی بی چک نواری مدیکور زدم ک ی خط توهمی انداخته بود ک فقط خودم دیدمش
وای خدا جون مرسی ک تو ۲۸مهر جواب آزم مثبت شد و کنجدمو گذاشتی تو دلم خدایا ب همه منتظرا از این فندقا هم بده و نی نی منم سالم بیاد تو بغلم🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍اگ دوس داشتی دوست عزیز واسه کنجد منو بقیه کنجد کوچولوها ک سلامت بیان بغل مامانیا یه صلوات میفرستی
انشالله ک هستی ولی من ک اصلا اعتماد ندارم از من اصلا بی بی چک مثبت نشد تا بعد ۶ روز تاخیر آز هم من ...
ببخشيد كه ازتون ميپرسم اين سوال خواستم ببينم قبل موعدتون علائم خاصى داشتيد؟؟؟ترشحات و در سينه از اين حةچيزا اخه من الان ٢١ سيكلم هستم و ترشحاتم زرد رنگ و گاهى سفيد و علائم خاصى هم ندارم خواستم ببينم شما كه باردار شديد ترشحاتتون به چه صورتى بود؟؟