2777
2789

💕حرف هايی که ترجیحا نبايد به مرد گفت :  

مردها حساستر از زنها عكس العمل نشون ميدن

چيزهايي هستن كه برای يه زن خيلی طبيعی و عادی ان، ولی شنيدنش مو رو به تن يه مرد راست ميكنه

داری به چی فكرميكنی؟

اين از اون سوالهاييه كه مردها دوست ندارن بشنون و در واقع هيچ جواب قانع كننده اي هم براي شما ندارن.

من چاقم؟

خودمونيم، خانومهاي محترم. واقعاً بايد جواب اين سوال رو چي بده؟ حتي اگه بگه نه، شما احتمالاً باور نميكنين.

دوستام_ميگن...

خب احتمالاً ميدونه كه الان تو جمع دوستات، يه جرياني بر عليه اش برقراره! تازه اصلاً دوست نداره كه با دوستات راجع بهش حرف بزني، مگه راجع به توانايي هاي خوبش تو تخت خواب!

خسته ای؟"

كلاً سوالهايي كه باعث بشن فكر كنه تو بهش شك كردي!

چرا دير کردی كجا بودی؟"

حواست باشه كه وقتي اين رو ميگي احساس ميكنه داري كنترلش ميكني. اگه ميخواي براي كنجكاوي ات جواب پيدا كني بهتره بپرسي: امروز چطور بود؟ عصر خوبي داشتي؟

موهات ريخته؟

مردها هميشه از اينكه موهاشون رو از دست بدن وحشت دارن. احتمالاً اين سوال باعث بشه كه همه هفته آينده رو جلوي آينه سر كنه!

و

هيچ‌وقت از همسرتان به‌عنوان ابزاری برای لشکركشيی‌های‌تان در جنگ‌های عروس و مادرشوهری استفاده نكنيد.
هرگز با حرف‌های‌تان استقلال همسر خود را زير سوال نبريد حتی اگر واقعا استقلالی در كار نباشد.
مردها به اينكه قوی‌تر از آنچه هستند به نظر برسند نياز دارند. اين نياز همسرتان را برآورده كنيد.برای قدرت دادن به او كافی است از هيچ مرد ديگری صحبت نكنيد، نه اينكه از مردهای ديگر بد بگوييد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من يه دو بار غير مستقيم و مستقيم نشون دادم كه از محمدرضا فروتن خوشم مياد اخه عاشقشم ... خيلي خييىىل ...

خخخ شوهر منم داشتیم فیلم بارکد می‌دیدیم ی دفعه تو ذهنش بود بلند گفت بهرام کجاش خوشتیپه همش میگی 😂حتی من ی بارم نگفته بودم 

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
دقیقا من همیشه فکرمیکنم اگه حتی یبارحرفایی که من به شوهرم میگمو اون به من بگه داغون میشم مثل اینکه ف ...

افرین بر این افکار مدیریت شده شما 

که مهمترین مهارت زندگی همین درست فکر کردن شما برای رسیدن به ارامشه 

عااااالی بود عزیزم 👏👏👏👏👏👏ممنونم از متنای قشنگت

لحظه،لحظه زندگيتون
خداوند كنارتون باشه
ودستتون تودست خدا
وقدمتون در راه خــــداباشه
روزتون پراز خير و بركت
" آمين "

امروز هم حواسم نبود تاپیک جدیدت رو لایک کردم و دفعه اخرم خواهد بود 

تو این تاپیکت ببین,  دیروز چند نفر بازدید کننده داشتی, دو نفر هم, ازت تشکر کردن ولی شما فقط تو این جمع برای یه نفر  عکس و گل و... 

بهتر بود اون گل رو به کل کسانی که از تاپیکت بازدید کرده بودن هدیه میکردی 

بخاطر همین افکارت هست که بازدید کننده کم داری دیروز یه مشاور دیگه هم تاپیک زده بود یه متن کوتاه و خوب,  یه عالمه بازدید کننده داشت و تبادل نظر شد و ایشون یکی دو ساعت تا اخر حضور داشتن و با ادب و احترام پاسخ میدادن 

من عمدا اومدم توی این یکی تاپیکتون,  گفتم تاپیک امروز جدیده و ممکنه بازدید کننده داشته باشه,  و واقعا قصدم خدشه دار کردن شما نیس,  برا همین اومدم تاپیک دیروزتون 

ولی واقعا دیگه از تاپیکهای شما اونم با متنهای کپی شده از کانالهای تلگرامی شرکت نخواهم کرد 

عاشق تبادل تجارب هستم ☺☺☺
امروز هم حواسم نبود تاپیک جدیدت رو لایک کردم و دفعه اخرم خواهد بود  تو این تاپیکت ببین,   ...

سلام و عرض احترام 

گل ارسالی دلایل خاص خودشو داشت

کمیت شرکت کننده گان دلیلی بر عدم کیفیت محتوای  متن نیست و این فضای عمومی متشکل از افراد بسیار زیاده و با عقاید خاص خودشون و کاملا آزادانه و با طرح مشکل بصورت کلی و یکسویه  شرکت میکنند که این امر به پاسخ کلی و عدم ورود به مسایل خصوصی امکان پذیر است 

اما کاملا حق با شماست سعی میکنم در انتخاب تاپیکها دقت بیشتری داشته باشم و با احترام به همه نظرات بصورت یکسان پاسخ دهیم و این حال خوب و احساس آرامش رو بشکل یکنواخت عرضه کنم 

به خاطر آزردگی خاطر شما هم طلب بخشایش داشته و تا ده روز از تاپیک جدید خودداری میکنم 

و بیشتر وقت خودمو به پاسخ میپردازم

با امید موفقیت برای شما 

من خودم هم دیروز از شما بابت تاپیکتون تشکر کرده بودم و شماهم پاسخ داده بودین ولی از یه مشاور انتظار میره بعضی موارد رو بیشتر مراعات کنه 

خانمهای نی نی سایت از جملات کلیشه ای و متن گونه توی سایت زیاد خوششون نمیاد چون اینارو توی کانالهای تلگرام و کتابها و...  میبینن 

دوست دارن کسی به زبان خودمانی تر صحبت بکنه, البته بیان تیتر موضوع بصورت کلیشه ای خوب و لازمه,  ولی خوب در کل دوست دارن حتما بدنبالش یه تبادل نظر  و مخصوصا پاسخگویی از طرف استارتر حتما باشه 

کارتون قابل ستایشه,  من باوجودیکه بیش از 15 ساله متاهل هستم و دیگه به لطف خدا و تلاشهای خودم و همسرم زندگیم از نظر اخلاقی و عاطفی به ثبات رسیده, ولی همیشه سعی میکنم  توی کانالها و تاپیکهای اینطوری ورود کنم و مطمئنم حداقل هر بار یه چیز جدید یاد میگیرم

اگه تایپکهای شما و امثال شما,  که خداروشکر هرروز توی سایت حداقل دو سه مورد هستن,  باعث بشن حتی فقط یه خانم دغدغه دار,  یه تلنگری بخوره و به بهبود کیفیت زندگیش فک بکنه,  خیلی ارزشمنده 

عاشق تبادل تجارب هستم ☺☺☺