2777
2789
عنوان

خوابیدن بغل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 106722 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوف دنیاییه بغلش 😍😍 ما بعد ۵ سال و نیم دیگه دچار عادت شدیم باید بچسبیم بهم وگرنه انگار یه چیزی کمه  😂

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
دقیقا همینطوره، خیلی از سادگیم سواستفاده کردن زبون داشتم اما هیچوقت نخواستم دل بشکنم دیگه بسه خیلی پ ...

تو گوشم نزد .یقه مو گرفته بود و هل میداد و مشت میزد ..مادر شوهرم دو تا کشیده زد بهش 😜😜

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

اصولاً زن باید تو بغل مرد بخوابه ولی قد شوهرم خیلی از من کوتاه تره هرچند از قدش خوشم نمیاد فقط به خاطر اینکه اشنا بود بهش جواب مثبت دادم قد من 174هست درصورتیکه قد شوهرم 156هست اون چون کوچولوهه تو بغل من که بزرگترش هستم میخوابه طبیعی هم هست چون کوچولو ها باید تو بغل بزرگترشون بخوابن   

آخ منم عقدم الان 3 ماهه تو بغلش نخوابیدم خوش ب حال همتون،حال الان شما حسرت الان منه😢

شما ۳ ماه مییگید 

من سه ساله عقدم و فقط اوایل عقدم ۱۰ روز باهاش بودم اونم دوتایی رفتیم مسافرت که همش سه شب باهاش تو هتل خوابیدم بغلش ( باجنگ و دعوا از خانواده من اجازه گرفتیم خانوادم خیلی سختگیرن )

حسرتشو دارم ک بغلش بخوابم

شرایط عروسی هم نیس اصن فعلا باید حسرتشو بکشم بیچاره همش‌میگه ۳ساله یشب نذاشتن پیشم بخوابی زنمی عقد کردمی مگه دوست دخترمی ک نمیزارن

من از خودم زیاد نمیگم پیشش ک دوس دارم بغلت بخوابم اینا چون اگه بگم منو نگه میداره باهزار جنگ و دعوا حالا بیا بین خانوادمو شوهرم کینه بوجود میاد  همش تو دلم حسرتشو دارم 

میشه برام دعا کنید ؟؟؟؟؟؟