2777
2789
عنوان

خوابیدن بغل شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 106731 بازدید | 101 پست
بخدا خیلی همه دوستام دارن باهام بد تا میکنن دیگه بسه ⚒️⛏️🗡⚔️🔪🔨🔫😒

وای خشن نشو ..چکش 😰 تبر 😫 شمشیر 😱 .😂😂😂

حتما عین منی ..زیادی به اطرافیانت خوبی میکنی و در مقابل بدی دریافت میکنی !! منم قبلا خیلی بی دست و پا بودم ولی یه دو سالی هست که دیگه از حق خودم دفاع میکنم ..البته خاک تو سرم یه ماه پیش از جاری کوچیکم که ۱۱ سال ازم کوچیکتره کتک خوردم 😐🤕🤕

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنارمه بغلشم😍 عقدیم ۱۲روز بود تو بغلش نبودم🙁

آخ منم عقدم الان 3 ماهه تو بغلش نخوابیدم

خوش ب حال همتون،حال الان شما حسرت الان منه😢

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
واقعا؟؟؟؟؟ چرا آخه

سر یه چیز الکی بحثمون شد ..اونم عین زامبی حمله کرد به من و شروع کرد به زدن 🤕 خدا رحم کرد مادر شوهرم بود و دو تا کشیده زد بهش 😏 وگرنه احتمالا الان داشتین واسم فاتحه میفرستادین 😶😶

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
وای خشن نشو ..چکش 😰 تبر 😫 شمشیر 😱 .😂😂😂 حتما عین منی ..زیادی به اطرافیانت خوبی میکنی و در مقاب ...

دقیقا همینطوره، خیلی از سادگیم سواستفاده کردن زبون داشتم اما هیچوقت نخواستم دل بشکنم دیگه بسه خیلی پرو شدن، عجب جاری سلیطه ای ک تو گوشت زده😕