بچه ها حالم خیلی بده. نامزدم امشب خودش گفت یه چیزی میگم بهت ولی التماست میکنم نرو بمون کمکم کن. خلاصه جون به سر شدم تا گفت یه مدته اعتیاد به قرص پیدا کرده. گفت یک ماهه و حتی میخواسته خودکشی کنه از بس حالش بد بوده. من متوجه تغییر رفتاراش بودم و خیلی هم سوال میکردم ولی چون همزمان شرکتشون هم تعدیل نیرو کردن و بیکار شده بود فکر میکردم افسردگی بیکاری گرفته. در کل من فکر میکنم بیشتر از یک ماهه. الان نمیدونم چه غلطی کنم. گفت فقط به تو گفتم و به هیچ کس نمیخوام بگم. اگر بزارم برم تا آخر عمرم پشیمون میشم خودمو میشناسم. از شما دوستان اگر تو شیراز کسی دکتر میشناسه معرفی میکنه همین فردا میرم. اصلا کجا باید برم؟ پیش روان پزشک یا مرکز ترک اعتیاد؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طفلک،،،،انشاالله درست میشه،،،،معلومه خودش پشیمونه و اینکه به شما خیلی اعتماد داره که بهت گفته
ما هفت ساله باهمیم. مامان باباش جدا شدن. مشکل خیلی داره ولی پسر خیلی خوبیه. گفتم بمونم مشکل مالی رو حل کنیم با هم. ولی اینجوری شد داغون شدم اصلا یهو پوکیدم
پس تازه شروع کرده اگه اون موقع منفی بوده ..اما قبلش بهش شک داشتی
آره چون پدرش معتاده. البته از بچگی جدا شدن و باهاشون زندگی نمیکنه ولی همیشه شک باهامه نسبت بهش. همیشه هم میخنده میگه اتفاقا چون بابام و دیدم درس عبرت گرفتم. ولی...