2777
2789

چند بار 

بی ادبی بالا آورد و بیرون روی شدید دارم عرق نعنا و قرص ضد بیرون روی خوردم خوب نشدم نصف شلی چ کنم 

همه چی خوب میشه تلاش کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا بزار این بیرون روی ادامه داشته باشه تا ویروس زودتر دفع بشه وگرنه یبوست باعث میشه بیماری شدت بیشتری پیدا کنه فقط تا میتونی مایعات مصرف کن تا آب بد نت جبران بشه و برو سرم بزن فردا با آمپول ضد تهوع 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

این یه ویروسه زود میره ۳روز پیش من گرفتم ۲روز افتادم روز سوم خوبب شدم ببین حتما حتما بذار همینجوری اسهال بمونی که دفع بشه ولی حتما برو دکتر و سرم بزن اگه بدن درد داری شب قبل خواب یه شیاف دیکلوفناک بزن که صبح سرحال بشی

سلام .با توام دوست من ‌.قوی باش .

اتفاقا بزار این بیرون روی ادامه داشته باشه تا ویروس زودتر دفع بشه وگرنه یبوست باعث میشه بیماری شدت ب ...

مممنونم عزیزم .دیگه هیچی تو دلم نیست ماست نعنا خوردم اونم بی ادبی....

همه چی خوب میشه تلاش کن 
مممنونم عزیزم .دیگه هیچی تو دلم نیست ماست نعنا خوردم اونم بی ادبی....

خواهش میکنم عزیزم 

یه مقدار سیب درختی و کاهو و پرتقال و فلفل دلمه ای داخل دستگاه غذا ساز میکس کن و چندتا لیوان بخور تمام بد نت پاکسازی میشه و خوب میشی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹