2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم کلاس اولم بنظرم احتیاجی به کتاب کار ندارن عزیزم

عزیزم یه سوال 

پسر من اگه کتاب کار جدا کار نکنه پس از کجا با نمونه سوالات آشنا باشه 

پس چه طوری درک مسئله اش بالا بره 

والا معلم ها که چیزی تو کلاس یاد نمیدن

از بس تعداد دانش آموز زیاده وقتی ندارن

دنیا اونقدرها جدی نیست   
عزیزم یه سوال  پسر من اگه کتاب کار جدا کار نکنه پس از کجا با نمونه سوالات آشنا باشه  پس ...

همون کاربرگایی که معلم میده تو خونه جواب میدن کافیه.. و به عنوان نمونه سوال هستن..واقعا معلم کلاس اول کارش سخته بی انصاف نباشیم..

اگریادنگیره چی دخترجاریم بازم موندکلاس اول

عزیزم موندن یا نموندن بسته به اینه که دانش اموز حروف رو بشناسه و بتونه تشخیص بده و بنویسه بخونه که برای اینا همون کتابشون کافیه..ربطی به کتاب کار نداره..بازم از معلمش سوال کنید هرکس ینظری داره

همون کاربرگایی که معلم میده تو خونه جواب میدن کافیه.. و به عنوان نمونه سوال هستن..واقعا معلم کلاس او ...

اصلا اون کاربرگ ها جواب گو نیست 

من نمیگم کار معلم سخت نیست

ولی واقعا بچه کلاس اول خیلی گیجه 

هنوز  نمی دونه امتحان چیه 

باید خیلی باهاش کار بشه

دنیا اونقدرها جدی نیست   
عزیزم یه سوال  پسر من اگه کتاب کار جدا کار نکنه پس از کجا با نمونه سوالات آشنا باشه  پس ...

میتونی از اینترنت نمونه سوالات  رو دانلود کنی به فرزندت یاد بدی .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
اصلا اون کاربرگ ها جواب گل نیست  من نمیگم کار معلم سخت نیست ولی واقعا بچه کلاس اول خیلی گیجه ...

بله بچه گیجه ولی بمرور درست میشه و همت خانواده رو میطلبه از طرفی خیلی نباید بهش فشار اورد که زده بشه...من که خودم کاربرگای مربوط به درسا رو معمولا هرروز میدم بهشون...نمیدونم کتاب کارم شاید خوب باشه ولی من خودم لازم نمیدونمش

بله بچه گیجه ولی بمرور درست میشه و همت خانواده رو میطلبه از طرفی خیلی نباید بهش فشار اورد که زده بشه ...

هر روز خیلی خوبه ولی مدرسه پسر من که فقط آخر هفته ها میداد

دنیا اونقدرها جدی نیست