نیم ساعت پیش نشسته بودیم پای فیلم دیدم اس اومد رو گوشی شوهرم که دیگه حق نداری با شوهرم صحبت کنی فردا زنگ میزنم صاحب کار ببینم جای تو سرکار یا جای شوهر احمق من ..اتیش گرفتم بهرشوهرم کلی فوش دادم داد زدم شوهرم میگف این زن همکارمه نمیدونم جریان چیه که این پیامو داده گفتم باهاش رابطه داری گفت نه با خط همکارم پیام داده و بزار زنگ بزنم ببینم چی شده که زنش پیام داده منم باور نشد بهش گفتم تو خیانت کردی و از این حرفا تا اینمه زنگ زد همکارش گفت بیا قضیه رو برا خانومم تعریف کن که چرا زنت پیام داده اونم بهم گفت با زنم بحثم شد اونم از رو عصبانیت گوشی منو برداشته پیام داده اما من بازم باور نمیشه یعنی شوهرم باهاش رابطه داره که اینقد راحت پیام داده بهش وااای توروخدا یکی کمکم کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان اومد جامو انداختم تو اتاق با شوهرم قهر کردم حالم ازش بهم خورد زده شدم بخاطر این پیام
وا چه مسخره احتراما رو از بین میبرین. بیچاره همسرت.
در هیچ شرایطی تخت خوابتون و جدا نکنید ایها الناس. مگه همبستری فقط برای دوران خوشیتونه😡😡😡😡
حالا درسته هر گُل یه بویی داره ولی شما دیگه همه ی گُلا رو بو نکن پیرو متن مدرک تحصیلی: زرنگ اونیه که همه میگن ولش این تو باغ نیس در صورتی که همون صاحب باغه😎
نه بابا موضوع از جای دیگه اب میخوره.فکر کنم سوم شخص پاش وسطه😀کسی غیر این خانوم.
چون خوده این خانوم کفری بود.مخصوصااا با گوشی شوهرش اس داده.والا با خط خودش ای میداد.یا شمارش باید سیو گوشی شوهرت میشد.یکی از این دوتا اقایون یه کاری کردن.
ای بابا تابلوعه که خیانت نیست چرا خودتو پیر میکنی اینقد با افکار منفی؟؟فکر نکن من کاملا حسم بهم میگه خیانت نکرده شوهرت نمیدونم چرا این حسو دارم ولی مطمئنم
من.ناراحت شدم که زنه پیام داده شوهرم اخه شوهرم و همکارش وقتی میخوان از سرکار برگردن این زنه میره با ماشین.دنبال شوهرش شوهر منم میاره ..امشبم مثل اینکه همکار شوهرم دیر رفته خونه با زنش بحث کرده پیام دازه شوهرم فک کرده پیش شوهر من بوده شوهرش
الان اومد جامو انداختم تو اتاق با شوهرم قهر کردم حالم ازش بهم خورد زده شدم بخاطر این پیام
ای بابااااااااا شوهر طرف اومده ثابت کرده دیگه دنبال داستانیا،اکه شوهرت اینکاره هم نباشه با این کارات هولش میدی طرف خیانت ،خیلی دوست داری دروغ بشنوی😡😡😡😡وردار اون تشک وا مونده رو بندازش تو اتاق پشت به پشت شوهرت بخواب امشب هوا سرده
یه رنگ باشید......فرش از هزار رنگی زیر پاست..........