2777
2789
عنوان

پدرم اصلا رضایت نمیده ....

206 بازدید | 14 پست

یک سال و نیم پیش توسط یه خانمی به آقایی معرفی شدم . این اقا هم به من پیام دادن صحبت کردن شرایط شون رو گفتن و ... خلاصه بعد از یک هفته پذیرفتم و شماره پدرم رو دادم ......

من تاکید کردم که پدرم به شدت روی این جور مسائل حساس هستن و ممکنه فکرای منفی بکنن و تو ذهن شون قضیه رو بیخ دار تصور کنن 

خلاصه ایشون با خانواده اش هماهنگ کرد که پدرم متوجه صحبت من با ایشون نشه 

خیلی خلاصه اش کنم

پدرم متوجه  جریان شدن مخالفت کردن . ذهنیت های به شدت منفی به اون اقا و خانواده اش پیدا کردن و نه حاضر میشه ببینتشون نه با خانواده شون صحبت کنن و متاسفانه ما هم رو پسندیدیم و به شدت هم روی هم مصمم هستیم 

اون آقا خانواده اش رو بارها فرستادم پدرم قبول نکردن و تهدید کردن که اگر مزاحم بشن پلیس رو در جریان می ذارن، با افرادی مقل حاج آقا صدیقی و ماندگاری و .... صحبت کردن و خودش با پدرم صحبت کرد .... بازم هیچی به هیچی 

پیشنهاد یا تجربه ای دارین کمک حالی باشه برای این وضعیت؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی باید از اول راستشو میگفتی(یکی از نزدیکای منم دقیقا همین مشکلو داره،پدر دختر کلا دیدش نسبت به پسره بده،بدش اومده ازش)بنظر من بخاطر همین دروغ اولین هست

یه ضرب المثلی هست که میگن بارکج به منزل نمیرسه

البته اگه به صلاح شماست امیدوارم برسه

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  

اینایی که گفتین نمیدونم کین ولی وقتی  پدرتون اینقدر  متعصب هستن و کوتاه بیانیستن و حرف منطقی دختر خودشونو نمیپذیرن حاجی فلانی و بهمانی بیفایدست  پس برین دادگاه اجازه عقد بگیرین و خلاص 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
اشتباه کردی باید از اول راستشو میگفتی(یکی از نزدیکای منم دقیقا همین مشکلو داره،پدر دختر کلا دیدش نسب ...

درسته اما خب با توجه به شناخت از پدرم می دونستم عکس العمل خوبی دریافت نمیکردم 

اینایی که گفتین نمیدونم کین ولی وقتی  پدرتون اینقدر  متعصب هستن و کوتاه بیانیستن و حرف منط ...

نمی تونم حقیقتا چون هم حمایت خانواده ام رو برای ازدواج نیاز دارم هم اینکه دوست دارم پدرم قلبا رضایت بده واقعا توی روند زندگی اثر میذاره بالاخره ولیمه 

ولی خب آدم به شدت سرسختیه  

نمی تونم حقیقتا چون هم حمایت خانواده ام رو برای ازدواج نیاز دارم هم اینکه دوست دارم پدرم قلبا رضایت ...

چی بگم هرجور خودت صلاح میدونی دوست من

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
اقای صدیقی معروف؟

اره

اون آقا صحبت کردن 

ایشونم گفته بود من ضمانت کسی رو که نمیشناسم نمیتونم بکنم ولی برو جمکران نماز جعفر طیار بخون منم برات دعا میکنم 

اگه بابای دختره هم راضی نشد بیخیالش شو 😁

اره اون آقا صحبت کردن  ایشونم گفته بود من ضمانت کسی رو که نمیشناسم نمیتونم بکنم ولی برو جمکرا ...

انشالله هرچی صلاحتونه همون بشه. نمی‌دونم والا، یوقتهایی هم اصرار کردن کار رو بدتر می‌کنه. براتون آرزوی خوشبختی میکنم

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖