2777
2789
چندوقت پیش که میخواستن قبض هارو اس ام اسی کنن یه اقایی همراه سرایدارمون اومد گفت شماره همراهتونو بنو ...

بچه ها از کجا میفهمن که شماره دادن چیه😂😂😂😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر داییم کوچیک بود. ۴ ۵ ساله. تو یه جمع خانوادگی ک همه عمه هاش بودن داشت شیرین زبونی میکرد ک مامانم گفت بیا ببوسمت ک یهو در اومد گفت مامانم گفته عمه ها تو نبوس بغلشون نرو😑

ینی همه ساکت شدن نمیدونم چرا کسی چیزی ب روی زنداییم نیاورد 

لطفا لطفا خواهش لایک نکنید عزیزانم

یبار خونه ی مادر شوهرم اینا نشسته بودم داشتم تو اکسپلور پرسه میزدم.خخ.بعد یهو یه فیلم+۱۸ اومد  اثلا نفهمیدم کی پسرم گوشیو از دستم قاپید برد پیش مادر شوهر و خواهر شوهرم گفت عسل جون(خواهر شوهرم)مامی طلا(مادر شوهرم)ددی و آمانی(مامانی)از این کارا میکنن.خواهر شوهرم با دققت داشت میدید فیلم و مادر شوهرمم یه لبخند ملیح زد و گفت عزیزم از این به بعد مواظب باش صحنه هاتون و تو خلوت انجام بدین😊😣بخدا دیگه دیوونه شدم از دست این دوتا وروجک در و هم قفل میکنم به صدا ها گوش میدن 😣😣😥

من و فرزندانم:پسر ۳ ساله آریان   دختر ۳ ساله آروشا بچه هام ۲قلوان😊😄