2777
2789
عنوان

بی عدالتی های اداری و اموزشی

99 بازدید | 6 پست

من متاهل و بچه دارم با هزار بدبختی 3 روز در هفته بچه کوچیکمو میزارم یه جایی که برم دوره icdl تو جهاد دانشگاهی رو بگذرونم .امروز تو کلاس به خاطر فریادای بچه های کلاس بقلمون که به خاطر تولد مراسم گرفته بودن . همه ناراحت بودن چون صدای استاد و متوجه نمیشدن.یکی از بچه ها تذکر داد کسی اهمیت نداد .من رفتم بالا قسمت آموزش اعتراض کردم .چون استاد اون کلاس تو آموزش کار میکرد ساعت بعد آمد و گفت نمره همتون رو از 100 نمره 90 در نظر میگیریم.همه ناراحت شدن. ما  باید بابت این رفتار از کی شکایت کنیم و چطوری.کسی اطلاع داره....

تازه استاد خودمون همه میگه که من درس میدم شما برید تو خونه کار کنید و اگر اشکال دارید دوره خصوصی بردارید....به نظرتون این یعنی چی .این در صورتیه که از 2 ساعت تایم  کلاس 1 ساعت خاطره تعریف میکنه و چرت و پرت میگه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢خیلی ناراحتم از ناراحتی معده درد گرفتم...

وای حرص نخور عزیزم. منم از جای دیگه خیلی عصبانیم واقعا خودمون به خودمون رحم نمی کنیم. همه از شغل یا مقام خودشون سو استفاده می کنن در حالی که کارشونو درست انجام نمیدن

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.