2777
2789
عنوان

در اتاقمونو مادر شوهرم باز كرد...

1828 بازدید | 90 پست

بچه عقديم بعد اصلاااا من ي شبم نموندم خونشون كارم ي شهر ديگست تا حالا اينهمه ام خونشون رفته بودم حتي يكبارم ده ديقه ام نرفتيم با شوهرم تو اتاق اصلا رو نميداد بهمون ناهار ك خونشون بودم دو روز پيش شوهزم گير داد ك يني چي بيا تو اتاق ولش كن مامانمو

خانوما منو شوهرمم دراز كشيده بوديم تو جا ...يهو ديدم درو همينجوووور باز كرد ب من گف بيا چايي بخور ي جوووور پريدمو خجالت كشيدم ك اصلا نتونسم برم بيرون فقط اومدم سريع خدافسي كردم رفتم ...

خيلي ناراحتم از رفتارش بنظرتون من حساسم يا ب شوهرم بگم ك چ كاري بود كرد مادرت؟؟

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون باید خجالت بکشه ن شما ول کن به شوهرت چیزی نگو 

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧
نه حساس نیستی لزومی نداره سرشو بندازه پایین همینجور بیاد تو اتاق

خيلي بهم برخورد انگار بدش مياد با هم خلوت كنيم ما

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!