2777
2789

نامزدم تصادف کردو بعضی جاهاش شکسته تو بستره

بعد خونشونم دوتا کوچه بالاتر خونمونه همون روز اول که میخواستم برم بهش سربزنم

وقتی از بیمارستان‌اوردنش خونه

بهم پیام دادگفت من اومدم خونه گوشی ندارم اگه اومدی بیا یه سر بزن بهم الکی گفت گوشی ندارم (درحالی که یه گوشی ساده کهنه توخونه داشتن که اونو دست گرفته بود)

بعد رفتم اماده بشم برم مهمون اومد حدود یکساعت طول کشید که برن دیدم نامزدم بهم زنگ زد گفت نیا دیگه گفتم چرا گفت مهمون داریم نیا اسم مهمونارم برد گفتم توروخدا؟گفت بخدا منم دلم تاقت نیاورد رفتم دیدم الکی گفتع بود مهمون نداشتن

بعد بیست دقیقه بلند شدم برم تعارف نزد که بمونم پیشش

بعد ازوقتی تصادف کرده چون گوشیش شکست دیگه گاهی وقتا شاید درحد ۲۰ ثانیه زنگ بزنه احوال پرسی کنیم بعد قطع میکنه

منم که زنگ میزنم میگه مهمون داریم بعدا خودم بهت زنگ میزنم ولی نمیزنه

بعد امروز بهم گفت تو که الان به دردم نمیخوری پس کی قراره به دردم بخوری

من تو دو قدمیت بودم نیومدی یه سربزنی

گفتم مگه دیروز نیومدم بهم گفتی نیا

بعد دیدم گفت دو دقیقه بیا خونمون ،اینو گفت من هواسم نبود گفتم نشنیدم درست بگو بعد حرفشو عوض کرد گفت میگم پیام میدی پیامات برا گوشیم نمیاد

بعد که اینو گفت دیگه خدافظی کردیم

چرا اینطوریه؟چرا نمیخواد من کنارش باشم وقتیم تصادف کرده بود بعد از دو روز من خبردار شدم ازم‌مخفی کرده بود

بعد بهم‌میگه تو این سرایط خودتو خوب ثابت کردی

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار داشته خیلی براش غش و ضعف کنی حتما...بعد دیده یکم خونسرد برخورد کردی توی ذوقش خورده !

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️