2777
2789
عنوان

در اتاقمونو مادر شوهرم باز كرد...

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 90 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چیزی بهش نگفت؟؟؟ ؟؟😐  اگر شوهر من بود آتیشش زده بود😑

مامانشو؟   اخه چرا اینجوری میگید؟   دلتون میخواد شوهرتونم بگه با مامانت بد رفتاری کن  اتیشش بزن😐

🖤 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید 🖤باز میشه این در صبح میشه این شب  صبر داشته باش 🖤گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست؟!💙یا حسین ادرکنی   یابالغوث ادرکنی 💙.. با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر خیلی پایین تره    درو که وا کنی💙 خدا 💙پشت دره   چشمامو بستم از کنارش رد شدم   چشماشو بسته تا نبینه بد شدم   هرکاری میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره....     با خوشحالی دیگران خوشحال شو!  نوبت توهم میرسه😘😉     میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود: با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
شوهرت خودش نفهمید ک کار مادرش زشت بوده حتما شما باید بهش بگی یعنی؟😐

ب روي خودش نيورد اصلا اگ خانواده من بودن ك با خنده و شوخي ام بود ي چيزي ميگف بالاخره منم ميخام بگم بفهمه

جرئت متفاوت بودن رو داشته باش اين دنيا پره از آدمهاى معمولى...!  
مامانشو؟   اخه چرا اینجوری میگید؟   دلتون میخواد شوهرتونم بگه با مامانت بد رفتاری کن   ...

عزيزم مامان من هيچ وقت سرشو نميندازه بياد تو اناق زنوشوهر اونم كسي ك از هم دورن !

ادم تنها ام كسي تو اتاقه ي در ميزنه چ برسه زنو شوهر

احمقانه س اخه مثلا استارتر میخواد به پسرش تجاوز کنه؟ بنا به نگرانی باشه مادر استارتر باس نگران باش ...

برعكسه واسه ما

عادیه مادر شوهرم  منو و شوهرمو تو وضعیت بد دو دفعه دیده من خجالت نکشیدم چون خودش فضول بود

واي خيلي زشتع بخدا برا خودشونم بده