2777
2789
عزیزم خیلی خوشکل و نازن انشاءالله خدای مهربون نی نی تو صحیح و سالم بزاره تو بغلت...

ممنونم مهربون،چشمات قشنگ میبینه😘

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم منتظر تعیین جنسیتم...تا ۷ ماه چیزی نمیگیرم.میترسم خدای نکرده اتفاقی میش بیاد مطمئن بشم خدا برام ...

استرس بزارکنارواست ضررداره گلم بعدم توکل کن بخدا

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....
ببخشید عزیزم‌شرمنده‌ ی لیست بخام برام‌ میفرستید؟؟؟درخاست میدم‌ بعد اونجا برام‌پیامش کنید باشه؟؟البته ...

خواهش میکنم ولی من اصلا لیست نداشتم

میرفتم دی جی کالا یا فروشگاههای سیسمونی هرچی که فکر میکردم نیازه میخریدم

یه لیست از نت گرفته بودم که خیلی چیزای بیخودی توش نوشته بود

به نظرم هرچی که خوشت اومد یا به کارت میادو بخر

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
خواهش میکنم ولی من اصلا لیست نداشتم میرفتم دی جی کالا یا فروشگاههای سیسمونی هرچی که فکر میکردم نیاز ...

اهان باشه عزیزم ممنون مرسی ....صلوات فرستادم واسه نی نیت انشاءالله سالم وسلامت دنیابیاد

خدای مهربونم مواظب پسرم باش....
اهان باشه عزیزم ممنون مرسی ....صلوات فرستادم واسه نی نیت انشاءالله سالم وسلامت دنیابیاد

مرسی عزیزدلم...منم برای سلامتی نینی شما میفرستم😘

تاریخ زایمانتون کی هست؟

طبیعی ۱۴ آذر ولی چون سزارین میخوام میشه برای یکم آذر