2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 84 پست
ای بابا دختر خوب گفتیش خاک عالم به سرش...پرسیدم خوب چرا؟؟؟ پیچیده نیست سوالمااا دوست نداری جواب ن ...

دقیقا دوست ندارم.چون شما دنبال بحث بی و سروته و توجیه کردن کار زشت و وقیحانه این خانوم هستی.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بچه داره؟

از شوهرش جدا شده؟

بذار شر به پا کنه و داد فریاد که خودم و می کشم که خجالت نمی کشید به من تهمت میزنید و ازین کارها که ذهن باباش و ببنده

اگه زایمان خانم طبیعی بوده متوجه نمی شن رابطه داشته

آقا هستم🕵️‍♂️
از همون موقع ک فهمیده پردم ارتجاعیه، البته روز بعدش رفتیم دکتر و خودشم پیشم بود ک دکتر گفت مبارکه شم ...

واااا بزن تو دهنش.واقعا خجالت نمیکشه این حرف از دهنش در میاد؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
فقط میتونم بگم خاک عالم بر اون سرش

چرا؟

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
الان اون بچه بدبخت کجاست؟ چیکار میکنه؟

الان دیوونه داده دست،باباش میگ بچه میخوام چیکار وقتی از یچش خیر ندیدم سینه ب دهن بچش نزد ولی من بدون بچم میمیرم حتی ی ساعت

واااا بزن تو دهنش.واقعا خجالت نمیکشه این حرف از دهنش در میاد؟

خجالت حالیش بود ک نمیگفت ب منی ک نماز روزه‌هام نمیذارم قضا بشن ولی چی میشه کرد منم با وجود همه خیانتاش سپردم دست خودش کار دیگه‌ای از دستم برنمیاد خواهر

❌❌❌👉لایک نکن لطفا👈❌❌❌
خجالت حالیش بود ک نمیگفت ب منی ک نماز روزه‌هام نمیذارم قضا بشن ولی چی میشه کرد منم با وجود همه خیانت ...

خب به خونوادت بگو؟بچه داری ازش؟

دقیقا دوست ندارم.چون شما دنبال بحث بی و سروته و توجیه کردن کار زشت و وقیحانه این خانوم هستی.

دومین قضاوت...اتفاقا من دنبال توجیح نیستم...قضاوتم نمیکنم چون یه درصد احتمال میدم شاید این خانم صیغه اون آقا بوده باشه و اون دنیا بابت تهمتم باید جواب بدم...از شما هم پرسیدم که نظرتونو بدونمو بابت نظرتون قضاوتتون نکنم،که ظاهرا شما باید اون دنیا جواب منو بدین به خاطر قضاوتو تهمتتون

روزتون بخیر

استارتر این زنه خرابه؟ فاحشه س؟  یه بچه ۴ ماهه داره دنبال رابطه جنسیه تازه از ترسش سه هفته راب ...

وا چقد شما بد درمورد مردم قضاوت میکنی بنده خدا مجرده حقشه ک با هرکی میخواد باشه چرا روش برچسب هرزگی میچسبونی

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍
خجالت حالیش بود ک نمیگفت ب منی ک نماز روزه‌هام نمیذارم قضا بشن ولی چی میشه کرد منم با وجود همه خیانت ...

پرده،منم ارتحاعی بود ی قطره خون خیلی کمرنگ ولی خب خداروشکر شوهرم عاقل بود معاینم ررفته بودم البته خودم و مادرم