2777
2789
عنوان

ی لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 84 پست
خانوما پزشک قانونی میتونه تشخیص بده ک چه موقعی پرده رو زدن؟ اگه خانومه پردش ارتجاعی باشه ها، بعد مث ...

نه شوهرمن رشتش حقوقه اینو تو کتابشون خوندم ک تا ۲۰روز بعد رابطه مشخصه کی زده و نوعش مشخصه بعد اون نه 

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد😔

چرا عزیزم؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
بیچاره اون بچه ۴ ماهه چی درانتظارشه

واقعا منم یه لحظه دلم اتیش گرفت برای اون بچه چهار ماهه

تو رو خدا اگر عرضه قبول کردن یه بچه رو ندارین چزا میارین این دنیا؟؟؟؟

مادری که هنوز چند ماه نگذشته میره دنبال رابطه جنسی با یه ادم دیگه می تونه مادر و پشت و پناه اون بچه باشه؟؟؟؟؟

این خانم موقعی که رابطه نزدیکی داشته که کامل جدا شده بود؟ عده بر گردنش نبود؟

موقعی ک حامله بوده جدا شده شیش ماهه بعد زایمانش دو ماه بعدش صیغه ی مردی شد و رفتن گاه و بیگاهش پدرشو ب شک انداخته گیرم داد هیلی وقته واس همین رابطه نداره میترسه

اسی بهت برنخوره ها فکر کردم خودتی ، چون انگار تو تاپیک قبلی گفتی تازه زایمان کردم.

من اره اردیبهشت زایمان داشتم و خداروشکر سر زندگیم هستمرچون واقعا شوهرمو دوس. دارممن این طفلکیم ک میگم تو حاملگیش خیلی کتک میخورده از شوهره

یکی از مشکلای زندگیمه شوهرم میگه بهت اعتماد نداشتم از اون موقع تا حالا😔

وااا از کدوم موقع؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
نمیدونم از ترسش سه هفته با پسره رابطه نداشته باباشم خیلی حساسه بدونه بیچارس

استارتر این زنه خرابه؟ فاحشه س؟ 

یه بچه ۴ ماهه داره دنبال رابطه جنسیه تازه از ترسش سه هفته رابطه نداشته!!!!!

یعنی دلشو به چی اون پسره خوش کرده که میاد میگیرتش!!!!! یا فقط میخواد باهاش حال کنه

ببین استارتر بهش بگو تو که لیاقت مادربودن رو نداری بچه رو بده دست باباش