2777
2789

برای حجم دهی به سینه و با سن و لب رو میگم

کسی استفاده کرده؟

آیا تاثیر داشته یا اینکه الکیه؟

عهد نابستن از آن به که ببندی و نپایی♻️

من یه ۴ روزی میشه دارم استفاده میکنم..امیدوارم تا یه ماه آینده تاثیرشو ببینم..

اول صورتمو میشورم..بعد با روعن دارچین کمی ماساژ میدم بعد خراطین رو تو ۳ مرحله میمالم ب صورتمو دورانی ماساژ میدم...

سر اخر با باد کش صورت کمی ماساژ میدمو بعد هم کمپرس یخ میذارم چن ثانیه و تمام...بعد دو ساعت میشورم...دو بار تو روز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه ۴ روزی میشه دارم استفاده میکنم..امیدوارم تا یه ماه آینده تاثیرشو ببینم.. اول صورتمو میشورم..ب ...

عزیزم ایشالله که تاثیر میذاره

اگه گذاشت بیا اینجا حتما بگو

مرسی

من یه ۴ روزی میشه دارم استفاده میکنم..امیدوارم تا یه ماه آینده تاثیرشو ببینم.. اول صورتمو میشورم..ب ...

دقيقا روشش درسته افرين ميتونم بپرسم قيمتشو؟؟

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!
فک‌کنم ۴۵ یا ۵۰...یه شیشه کوچولوعه...روغن زرقانی...از جای معتبر بگیرین..من یکی گرفتم تقلبی بوده  ...

اسم مارکش زرقانیه؟

حالا اینو مطمئنی اصله؟

فک‌کنم ۴۵ یا ۵۰...یه شیشه کوچولوعه...روغن زرقانی...از جای معتبر بگیرین..من یکی گرفتم تقلبی بوده  ...

من خودم دارم و ميفروشم حتي اقايونم ازم خريدن 

خواهرزاده ي خودم به بازوهاش ميزنه 

ايشالا كه نتيجشو به زودي ببيني البته بايد بعد ازيه هفته استفاده ببيني تاثيرشو ولي تاثير اصليش بسته به اينكه براي كدوم قسمتت استفاده ميكني از ٢تا٦ماهه

‏احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بگذارم نه به محدودیت هایی که میخواهی برای من بگذاری!

برای تپل تر شدن گونه هام دوتا از این روغن استفاده کردم  خیلی خوب جواب داد گوگوری مگوری شدم

https://nikkharid.com/493-روغن-خراطین-ویژه-بانوان.html

زندگی به زیبایی تک در ختی است در چمنزار که چشمه ای بس زیبا و زلال در زیر آن قرار دارد اما برای دیدن این زیبایی باید چشم بینا داشته باشی