2777
2789
عنوان

دوستی با مرد متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 42 پست
حیف که من اونجا نبودم. از این دخترها که عادت دارن به خوردن دهنی دیگرون متنفرم

سلام دوست جونم خوبی😘🥰🥰

منم ازشون متنفرم 👌

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
منم دلم برای اون دوس دختره سوخت که انقده خر بوده

اخه سنشم کم نبود که بگی بچه اس نمی فهمه، اون خانمی که الان تاپیک زد ۲۵ سالش بود، اون خانمی که تو شرکت ما بود ۲۸ سالش بود! بعدم واقعا به اخرش فکر نمی کنن چرا؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختری که میخواد نفر دوم باشه ناخودآگاه خودشو لایق دوست داشتن و نفر اول بودن زندگی یک مرد نمیدونه .بعضی هامـ که خبیثن ذاتا دوست دارن زندگی دو نفر و به هم بزنن و بزارن برن.دست خودشونم نیستا اینا بیمارن

حیف که من اونجا نبودم. از این دخترها که عادت دارن به خوردن دهنی دیگرون متنفرم

واقعا نفر سوم یه رابطه بودن تحقیرآمیزترین کاریه که ادم می تونه با خودش بکنه، اونم وقتی که این همه ادم مجرد بیرون هست

مردی که قسم خورده تو خوشی و ناخوشی با شما باشه. شما رو از خانوادتون خواستگاری کرده، به شما تعهد داره. اونو ول کردین چسبیدین به دخترها؟؟؟؟؟؟؟ 

اصلا اون زن نه یکی دیگه مردی که تعهد سرش نمیشه نمیشه عزیزه من حالا هی بشنین و به زن ها فحش بدین. مردک نمیتونه خودش کنترل کنه و پای تعهدش وایسته. مرتیمه هر شب کنار شما میخوابه نه اون زن.

شماها از پس مردای هوس باز الدنگ بر نمیاین به یه زن دیگه گسر میدین.

برای اطلاع بگم ۱۵ ساله که متاهل هستم با هیچ مردی جز همسرم هم نبودم. زود منو فحش ندین فکر کنین. به شوهرای جذاب شما تو زندگیم نگاهم نکردم. فحش نده فکر کن

آنکس که تو را شناخت جان را چه کند   فرزند و عیال و خانمان را چه کند    دیوانه کنی هر دو جهانش بخشی  دیوانه ی تو هر دو جهان را چه کند   
اخه سنشم کم نبود که بگی بچه اس نمی فهمه، اون خانمی که الان تاپیک زد ۲۵ سالش بود، اون خانمی که تو شرک ...

برای همین میگم خر بوده دیگه، همیشه از آدمها و خصوصاً زنهایی که خودشونو بازیچه‌ی دست دیگران می‌کنن هم بدم میاد و هم دلم براشون می‌سوزه که انقدر بی‌عقلن

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
نه عزیزم

اون خانوم خیلی وقیحانه نظرخواهییم کرده بود و انتظار مشورتم داش از بچه ها

ینی  در جوابش فقط کامنت نفرتو عصبانیت 

یسری از دوستان صبورترمونم سعی کردن به راه راست هدایتش کنن ولی خب خانومه مشخص بود وابسته شده

تو کتش نمیرف

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
مردی که قسم خورده تو خوشی و ناخوشی با شما باشه. شما رو از خانوادتون خواستگاری کرده، به شما تعهد داره ...

تو بد بودن اون مردا شکی نیس ولی چرا یه زن خودشو کنترل نکنه تو دام این ادمای مریض نیفته حداقل میتونه درک کنه هم نوعش چ دردی میکشه 

اون مرد بد.فک کن اصن غیر قابل هدایت خانوما نباید خودشونو در حد اون مردا پست کنن

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
سلام گلم خوبی؟ نی نی قشنگتون خوبه؟😍😍😍

ممنون عزیز دلم 

خداروشکر خوبه ممنون فداتشم😘😘😘

پسر نازتو ببوس عسلم❤️

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
مگه ادم مجرد کم هست؟؟؟ همه اینهارو می تونن تامین کنن

عزیزم اونی ک بخاطر فقر مالی خراب میشه روی زندگی یکی دیگه مطمئن باش مجردشو پیدا نکرده

اون طرف فقط دنبال پوله پس مجرد و متاهل براش فرقی نداره متاسفانه فقر هم ایمان و وجدانی برای آدم نمیذاره

اونیم ک نیاز مالی نداره و صرفا عاشق چشم و ابرو مرد متاهل میشه ک ضعف احساسی داره دیگه عاقل بود ک کارش ب اونجا نمیکشید

منم ک گفتم ته پیامم علتش هرچی باشه درد داره خیلی هم درد داره 

درد داره واسه زنی ک خودشو ب پول میفروشه درد داره واسه زنی ک مورد خیانت قرار گرفته درد داره واسه من و شما واسه جنس زن

اون مردا ک هیچشون نمیشه این وسط