2777
2789
عنوان

دعایی برای خونه دار شدن

140 بازدید | 13 پست

چهارشنبه اخر ماه صفر و غنی شدن : 

روایت شده است : هر کس در روز چهارشنبه آخر ماه صفر سوره الم نشرح ( انشراح ) و والتین و اذاجاء 

(نصر) و قل هو الله احد معوذتین ( فلق و ناس ) و فاتحه الکتاب هر یک را ۷ مرتبه بخواند حق تعالی او را 

غنی گرداند و از مقربان درگاه او شود 

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕

اعمال چهارشنبه آخر صفر برای خانه دار شدن:

چهارشنبه ی اخر صفر قبل از غروب آفتاب زیر اسمان بخوانید اول نماز حاجت(دورکعت نمازحاجت)

و بعد از نماز، خواندن سوره های:

1. الم نشرح 2.والتین 3.اذاجاء    4. قل هوالله    5. ناس    6. فلق

(هرکدام به ترتیب 6 مرتیه)

و قبل از طلوع آفتاب پنجشنبه ی آخر صفر همین اعمال

نماز حاجت و  (سوره ها که  >> هرکدام به ترتیب 7 مرتیه)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرچ کنید میاره دقیقشو منم سالی ک خونه دار شدم تو همین سایت یکی از دوستان تاپیک زدن. دو ماه نشده خون ...

سلام عزیزم خداروشکر

عزیزم چهارشنبه اخرصفر این هفته میشه؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
سلام استارتر من ضمن احترام به عقاید شما و بقیه، به دعا اعتقاد ندارم ولی نظرمو میگم خونه دار شدن د ...

هرکسی اعتقادی داره دیگه. ی انرژی مثبت خوبه! من معجزشو دیدم با اینکه نصف پولمون جور بود فقط

سلام استارتر ی کم دقیقترشو میگی من میخام انجام بدم

اعمال چهارشنبه آخر صفر برای خانه دار شدن:

چهارشنبه ی اخر صفر قبل از غروب آفتاب زیر اسمان بخوانید اول نماز حاجت(دورکعت نمازحاجت)

و بعد از نماز، خواندن سوره های:

1. الم نشرح 2.والتین 3.اذاجاء    4. قل هوالله    5. ناس    6. فلق

(هرکدام به ترتیب 6 مرتیه)

و قبل از طلوع آفتاب پنجشنبه ی آخر صفر همین اعمال

نماز حاجت و  (سوره ها که  >> هرکدام به ترتیب 7 مرتیه)

اینه دقیقش. منم از رو همین خوندم

سلام استارتر ی کم دقیقترشو میگی من میخام انجام بدم

قبل از غروب چهارشنبه بشین جایی ک آفتاب میاد(زیر پنجره) 2 رکعت نماز حاجت میخونی. بعدم هرکدوم از سوره هارو ک نوشته جدا جدا 6 بار میخونی تموم میشه

فردا صبحش هم قبل از طلوع آفتاب (بازم زیر پنجره) وقتی بلند میشی نماز صبحتو بخونی همینارو تکرار کن این دفعه 7 بار بخون سوره هارو

اعمال چهارشنبه آخر صفر برای خانه دار شدن: چهارشنبه ی اخر صفر قبل از غروب آفتاب زیر اسمان بخوانید ا ...

سلام اگ آپارتمانی باشه چجوری زیر آسمان بخونیم؟

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
قبل از غروب چهارشنبه بشین جایی ک آفتاب میاد(زیر پنجره) 2 رکعت نماز حاجت میخونی. بعدم هرکدوم از سوره ...

عزیزم سوره های الم نشرح  والتین  واذا جاء کدامند؟

انگار هرکدوم یه آیه از هر سوره اند؟