2777
2789
عنوان

شوهرم‌منو ازخونه انداخت بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 17565 بازدید | 257 پست
غلط کرده بگو من نمیرم‌تو گمشو از خونه برو بیرون

وااالاااا

خبرش

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتم کلانتری افسر جان فرمودن برو بهش بگو گ...خوردم غلط کردم بیا دنبالم.خلاصه خودش زنگ‌زد به شوهرم‌گف ...

خودشون گه خوردن بی شرفا😑

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
رفتم کلانتری افسر جان فرمودن برو بهش بگو گ...خوردم غلط کردم بیا دنبالم.خلاصه خودش زنگ‌زد به شوهرم‌گف ...

همین آشغالها  چندتا مثل خودشونو  پررو کردن دیگه

آرامش روزهای بیقراریم خدا....

چه آشغال🤐🤐🤐🤐

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

واااای خاک بر سر اون افسر

حالا اومد یا ن

تو کشوری ک زن ارزش نداره همینه دیگ

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چه افسر بیشعوری!!!!! مرده شور برده! کلانتری رو روسرش خراب میکردی😡

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

اومد کلانتری و رفتم‌گفتم باید حرف بزنیم.گفت میمونی یا میری گفتم باید حرف بزنیم تصمیم بگیریم .همین حین روشن کرد رفت.منم رفتم ترمینال.بلیط شهرمون نبود.بدون گوشی و اینا هم بودم.با بدبختی ب خاله م زنگ زدم اومد دنبالم.خونه خالم.

من پسرم رو فرشته صدا میزنم .دختر ندارم 😋😋