2777
2789
عنوان

امروز چ مرگمونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 36 پست
اره به خدا ادم از غریبه انتظاری نداره ولی مادر پدر ادم باهاش اینجوری تا کنن خیلی بده  خودمم سر ...

ای خدا آدم زن حامله وبچه کوچیک میزاره بره کربلا.. والا خود امام حسین هم راضی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم سکته میکنم فکر کن یه بچه دو سال ونیم خودمم حامله ام سه ماهمه

باز برو خدا رو شکر کن.منم دخترم دو سال و سه ماهش بود ک خونه و ماشین و طلا و خلاصه هر چی داشتیم رو فروختیم تا ی جای بهتر خونه بخریم.بعد توی اون اوضاع وسط اثاث کشی فهمیدم بازدارم. اونم دوقلو.

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

ما هم توو يكي دوهفته انقد اتفاقاي بد برامون افتاد و ضرر و حادثه ديديم كه افسردگي گرفته بودم

صدقه داديم اوضاع آرومتر شد

منم رو ظرفام حساسم عزيزم دركت ميكنم

جهالت بیش از دانایی احساس سرخوشی و امنیت ایجاد می کند.