2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم شوهرم اصلا تو بچه داری کمک نمیکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1773 بازدید | 80 پست
میخوام تحمل کنم ولی دیگه شدت درد پا و.... همه جام نمیتونم... انقد درد میکنه که حد نداره.... بارها حت ...

میفهممت عزیزم خودم ازاین روز وشبا زیاد داشتم

ولی چند ماهه یکم تحمل کنی تاهفت هشت ماهشون بشه دیگه باهم مشغول میشن و..توهم یکم مسیولیتت کم‌ترمیشه

مبچه من حالایکم بزرگ شده باهم دوتایی سرگرم میشن

هرچند که خیلی سخته مثلادوتاشون باهم‌مریض میشن،باهم گریه میکنن

الهی خوشبختی بشه تقدیرتون...
استارت حتی بهش فک نکن همه ی این سختیا زود میگذره بچتو نده پشیمون میشی

باور میکنی از وسطای بارداری روکش یکی از دندونام افتاد دندونم خالی شد میهداستم برم همون موقع هز بس حالم بد بود نمیتونستم برم.. گذلصتم بعد زایمان برم که اصلا با زودرس شدن غافلگیر شدم بعدم که با nicu رفتن بچه ها و... غافلگیر تر و... مشغول اونا بودن تا الان... 6نوز فرصت نکردن ب م دندونم رو درست کنم.... من حتی فرصت یه لحظه ام نداشتم تا یه بیرونم میرم زنگ میزنن کجایی بیا که بچه هات دارن گریه میکنن و... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام تحمل کنم ولی دیگه شدت درد پا و.... همه جام نمیتونم... انقد درد میکنه که حد نداره.... بارها حت ...

از داروخانه ویتامین دث. بگیر ماهی یکی بخور ، منم بعد زایمانم‌پاعام‌درد میکرد ویتامین د خوردم‌خوب شد

باور میکنی از وسطای بارداری روکش یکی از دندونام افتاد دندونم خالی شد میهداستم برم همون موقع هز بس حا ...

بخدا زود میگذر ب خدا توکل کن تا یکیالشون بشه همه ی این سختیا میره منم مثل تو وقتی باردار شدم بچم خیلی کوچیک بود باز ک زایمان کردم هردو کوچیکن چه شبای ک نخوابیدم وچه شبای ک گریه نکردم ولی هیچی براشون کم نزاشتم من هیچکسو نداشتم هیچ حتی وقتی زایمان کردم امدم خونم هچکس کمکم نکرد فقط از خدا کمک خاستم الانم خداروشکر میکنم 

تحمل کن عزیزم مادریم ما مادر باید تحمل کنیم موفق باشی عزیزم فقط ازت خواهش میکنم بچتو نده هرچی ک بشه نده بخدا توکل کن 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.
سختی هاشون چی هست بچه دوقلو داشتن  من نمیدونم     اگه میتونی پرستار بچه بگیر واسشون

خیلی سخته مخصوصا اگه بد قلق و رفلاکس و کولیک و.. گریه و باشن... یکی از بچه هذم که کلا دایم گریه میکنه میگه تو بغل باشم ولی رو مبل و صنذلی و زمین نشین... راه برو. اگه داری تو بغل راه میبریش خساه بشینی رو مبل سریع شروع میکنه...  پاهام از درد در حال ترکیدنه... 

بخدا زود میگذر ب خدا توکل کن تا یکیالشون بشه همه ی این سختیا میره منم مثل تو وقتی باردار شدم بچم خیل ...

میدونم تحمل رو کردم... ولی خیلی درد میکنه واقعا چه جوری تحمل کنم...

خیلی ها ویتامین د و فلانم الان گفتن... حتی اونم فایده نداشته خوردم... 

باور میکنی دو روزه سرم درد میکنه حتی چند تا ژلوفن هم خوبش نکرده... 

میدونم تحمل رو کردم... ولی خیلی درد میکنه واقعا چه جوری تحمل کنم... 

عزیزم برو دکتر واسه پات حتما خوب میشی

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.

خودم هم مشکل پادارم پاهام پرانتزی وشدید زانو درد دارم ببشتر شبا از درد نمیخوابم حتی دکترم گفته باید عمل کنم ولی بازم تحمل کردم برو دکتر بهت مسکنی چیزی بده 

خودم هم مشکل پادارم پاهام پرانتزی وشدید زانو درد دارم ببشتر شبا از درد نمیخوابم حتی دکترم گفته باید ...

برا من حس میکنم با استراحت خوب میشه نه با ویتامین و... 

دقیقا چیزی که من الان اصلا ندارم 

دکترم رفتم ویتامین نوشته... اونم که خودم از قبل که اون بنویسه میخوردم.. که فایده نداشت... 

برو ی متخصص عزیزم حتما درمانی داره چیزی نیست ک 

برا من حس میکنم با استراحت خوب میشه نه با ویتامین و...  دقیقا چیزی که من الان اصلا ندارم

فقط چیزی ک میتونی انجام بدی اینکه یجوری شوهرت کمکت کنه

عزیزم الان تا خوابن شما هم برو بخواب هروقت خوابیدن شما هم بخواب تا یکم سرحال بشی

فقط چیزی ک میتونی انجام بدی اینکه یجوری شوهرت کمکت کنه

اره.. دلم میخواد حداقل شبا رو بخوابم و عصرا هم بیاد کمک کاملا.. ولی اصلا نمیکنه... همش از من توقع داره