2777
2789

شال گرفتم ازینا که چروکای ریزی داره

خط تا داره وسطش چیکار کنم خط تا بره ولی چروکش خراب نشه ؟؟؟

کسی تجربه ای داره بگه ممنون میشم🌷

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اون روز سر یه خانمی دیدم دیدم خط تاش بود گفتم عه چرا خط تاشو اتو نکرده 🤔🤔حالا شما پرسیدی فهمیدم چاره ای نداشته

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
هیچی یه دو سه بار که شستیش خط اتوش میره

جدی؟

یکبار شستم البته با دست ولی نرفت ماشینو امتحان نکردم

هیچ راهی برای نابود کردن خوشحالی بهتر از بدوش کشیدن بار غمهای قدیمی که وبال گردنتان شده وجود ندارد.
منم نو خریدم همین جوری بود خط شواتوکردم یکم کمرنگ شد

من سه تا شال چروک دارم خواستم خط تای یکیشو اتو کنم ولی چروکای اطرافش صاف شد اعصابم خورد شد

چرا صاف بندازش رو بند وقتی خیسه خودش صاف میشه

اینکارو کردم نرفت

توی خونه سرت کن تا خطش بره کم کم. راه دیگه ای به ذهنم نرسید😐

خخخ

ممنون

من سه تا شال چروک دارم خواستم خط تای یکیشو اتو کنم ولی چروکای اطرافش صاف شد اعصابم خورد شد

منم همین جوری شدولی خط شوصاف کردم اتوکردم روش مثه اول شدواسه همون گذاشتم وقت بیکاریم همه خطاشواتوکنم درست شه

منم همین جوری شدولی خط شوصاف کردم اتوکردم روش مثه اول شدواسه همون گذاشتم وقت بیکاریم همه خطاشواتوکنم ...

این خطای چروکش خیلی ریزو نامنظمه