2777
2789
عنوان

بدجوری تب کردم🤒

474 بازدید | 13 پست

بچه ها کسی میدونه چیکارکنم نصفه شبی تب کردم پریودمم چن روزه عقب افتاده میترسم داروبخورم ی وقت باردارباشم خطرناکه چیکارکنم 🥵

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیاز حلقه کن بزارکف گات جوراب بپوش تاصبح

مرسی عزیزم.خوب میشم ینی؟فک کنم تب ولرزگرفتم هم سردمه هم تب دارم نمیدونم شوهرموبیدارکنم ببره دکتر😞

🦋👑خودمم چون میدونم خودم بهترینم توام خودت باش چون قطعا بهترین فقط خودتی🦋👑متاهل ومتعهد💙
مرسی عزیزم.خوب میشم ینی؟فک کنم تب ولرزگرفتم هم سردمه هم تب دارم نمیدونم شوهرموبیدارکنم ببره دکتر😞

اگه خیلی شدیده برو دکتر عزیزم... ولی این روشی که گفتم آزمایش، شدست... خودم بچه خواهرشوهرم امتحان کردیم. خوب شدیم. انشالله توهم خوب میشی... 

الان که نصف شب نیست..ـسر شبه حالا یه استامینفن ساده میتونی بخوری مشکلی نداره

مرسی گلم.امشب خیلی واسم دیرمیگذره نمیدونم چرا شوهرمم خوابه 😞

اگه خیلی شدیده برو دکتر عزیزم... ولی این روشی که گفتم آزمایش، شدست... خودم بچه خواهرشوهرم امتحان کرد ...

بدنم خیلی داغه حالا اینکاروانجام میدم ببینم خداکنه بهترشم طاقت نیاوردم میرم دکتر مرسی عزیزم🌺

مرسی گلم.امشب خیلی واسم دیرمیگذره نمیدونم چرا شوهرمم خوابه 😞

چقدر زود میخوابین.. من شوهرم هنوز،سرکاره

ولی اگه خیلی حالت بده حتما شوهرتو بیدار کن

‏کرونا تموم شد بمن نگین میای بریم بیرون یانه فقط لوکیشن بفرستین

من شنيدم پياز حلقه حلقه بزاري كف پات و جوراب بپوشي تب رو مياره پايين

زير شكمت رو اب بگير،براي دخترا و خانوما اينطوري تبشون زودتر مياد پايين

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
چقدر زود میخوابین.. من شوهرم هنوز،سرکاره ولی اگه خیلی حالت بده حتما شوهرتو بیدار کن

شوهرم زودمیخوابه چون صب زودمیره سرکار تابیداربودحالم بهتربودهرچی گف بریم دکترگفتم ن خوبم الان دیگه خیلی تب ولرز گرفتم حالا ببینم خوب نشدم بیدارش میکنم ازتب خیلی میترسم

من شنيدم پياز حلقه حلقه بزاري كف پات و جوراب بپوشي تب رو مياره پايين زير شكمت رو اب بگير،براي ...

مرسی عزیزم🌺 انجام بدم ببینم بهترنشد میرم دکتر.لرز دارم ب آب دست میزنم سردم میشه حالا برم پیاز بذارم ببینم

مرسی عزیزم🌺 انجام بدم ببینم بهترنشد میرم دکتر.لرز دارم ب آب دست میزنم سردم میشه حالا برم پیاز بذارم ...

ايشالله بهتر بشي🙏🏻🙏🏻اگه خوب نشدي برو دكتر تب بالا خوب نيست😘

كاش زندگى از آخر به اول بود..پير به دنيا مى آمديم..آنگاه در رخ داد يك عشق جوان مى شديم..سپس كودكى معصوم مى شديم و در، نيمه شبى با نوازش هاى مادر آرام مى ميمرديم..🌸
بدنم خیلی داغه حالا اینکاروانجام میدم ببینم خداکنه بهترشم طاقت نیاوردم میرم دکتر مرسی عزیزم🌺

بهتر میشی انشاالله. کل عفونتاو خلطاتو میکشه بیرون.. بایه شب نشد دوشب انجام بده. خیلی خوبه

ايشالله بهتر بشي🙏🏻🙏🏻اگه خوب نشدي برو دكتر تب بالا خوب نيست😘

چشم مرسی گلم ❤🌺