2777
2789
عنوان

حالم بده تو رو خدا بیاین

100 بازدید | 3 پست

اصلا تو زندگیم آرامش ندارم قبل ازدواج دختر آرومی بودم ولی تو این دوسال عصبی و پرخاشگر شدم اصلا نمی‌دونم تو زندگی چن چندم همسرم خیلی دوس داشتم خیییییلی ولی اون عاشق و وابسته خانوادشه سر اونا خون به جیگرم کرده این دو سال الانم به خاطر اونا میگه بیا جدا شیم اصل مهم نیست برام ولی از این که بازیچه خانوادشم حالم بد میشه . نمی‌دونم پای حرفش بمونه یا نه ولی سردرگممم همه این دعواها هی تکرار میشه روحم واقعا خستس . آرزوهام که نرسیدم هیچ . الان اصلا تصوری از زندگی بهد جدایی ندارم نمی‌دونم چی میشه 

رازي بين من و پروردگارم هست من قلبم را به او سپردم ...

نباید میذاشتی بی تجربگی تون کارو به این جا میکشید

وقتی اینقدر گره های کور روی هم میاد ترمیم رابطه خیلی سخت و غیرممکن میشه.. 

با اینهمه به نظرم بازم برای زندگیت تلاش کن

تا تصمیم آخرو وقتی میگیری همه چیز برات محرز باشه و بدونی بهترین تصمیمه و برات برد بوده

توی تمام دادگستری شهرها واحدی هس بنام معاضدت که وکلا بصورت رایگان مشورت میدن در مورد حق و حقوقت هم باید اطلاعات داشته باشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وابستگی خیلیی بده،متاسفانه اکثرا اینجورین احمقا😔😔😔بنظرم آدم عاقل ازدواج نمیکنه اصلا،اماخب اونم نمبشه معایب خودشو داره😔😔😔

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!