2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌یه دختر خواهر شوهر دارم‌سمججججج و پر رووووووو

مهربونم هست ها 

ولی آزاراش بیشتره 

سر تو .....هم میکشه 

من کفشهای آهنی پام کردم 💚 توکل بر خدا ...🙏مهربونا لطفا هر کدوم  ۳ صلوات بدرقه ی راهم کنید🌹🌹 🌹.....سپاس🙏
پدر شوهر من اینجوری بود .مردک نفهم از چهارشنبه تا شنبه رو برنامه ریزی کرده بود بیاد بیفته خونه ما و ...

پدرشوهرم منم هست میاد قشنگ چند روز میمونه مثل کزت باید براش چایی ببرم غذا ببرم همشم کنترل دستشه انگار اون صاحب خونست دقیقا به مادرشوهرت چی گفتی منم بگم شرش کم بشه ؟؟؟؟ از مهمون خوابیدنی متنفرم

خدایا شکرت با تمام وجود شکرت 💛💜❤
چطوری

وقتی آسایش و آرامشم در خطره دیگران مهم نیست محترمانه گفتم نیان بزار ناراحت بشن مهم نیست🙁

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
برادرمه همشششش میاد،تا میاد همه چیزو میخوره،خونش که میریم هیچی نمیاره

دختر اینکه داداش منههههههههههه چقدر جالب بود اینو خوندم ورست انگار داستان منه

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
پدرشوهرم منم هست میاد قشنگ چند روز میمونه مثل کزت باید براش چایی ببرم غذا ببرم همشم کنترل دستشه انگا ...

گفتم چه خبرش هست همش میاد اینجا؟ من بچه کوچیک دارم تو کار خودم موندم ...دیگه نمیتونم مهمون داری کنم . گفتم بهش بگید فلانی اصلا خوشش نمیاد تو بری خونش. بارها هم گفته و به زبون آورده . مادر شوهرمم هم کلام به کلام حرفای منو بهش گفته بود . اونم بهش برخورد و دیگه نیومد و البته قهر کرد که به درک ...

اگر کمک مادرشوهرم نبود نمیشد دک کنم . 

💕 دنیام دخترمه 💕