2777
2789
عنوان

کمک کمک

66 بازدید | 21 پست

سلام.چکار کنم تو گذشته نباشم.منتظر این نباشم که اونایی که در حقم بدی کردن رو در عذاب ببینم.افسوس گذشته رو نخورم.از حال لذت ببرم و به نداشته هام فکر نکنم..راهکار عملی بگید دوستان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببخشید شاید از جوابم خوشتون نیاد.ولی شما بیمارید باید تشریف ببرید روانشناس و روانپزشک .با کمک دارو و ...

نه ناراحت نمیشم.درست میگی..رفتم اتفاقا اما موقته..حس میکنم خیلی بهم اجحاف شده.چکار کنم خودم به خودم کمک کنم؟

هميشه ذندگى را از يك نظر ديگر با زيباى هاش بيبين 

شاید کسی منو از بیرون ببینه فکرشم نکنه من اینقدر درگیرم..تا میام زیبایی طبیعت ببینم افکار منفی هجوم میارن سمتم

نه ناراحت نمیشم.درست میگی..رفتم اتفاقا اما موقته..حس میکنم خیلی بهم اجحاف شده.چکار کنم خودم به خودم ...

کسی نمیتونه ب خودش کمک کنه.باید یکی بهت کمک کنه.ادامه بده داروهات رو حتما حتما سر وقت بخور.

ب همه ماها تو زندگی ظلم شده اجحاف شده ولی قرار نیست ک من بگم آخی من بدبختم .من رو بهم ظلم گردن یکی بره حقم رو بگیره و پدر ظرف رو در بیاره.بیشتر تلاش کن ب خودت حال بده و فاز بد نزن

شاید کسی منو از بیرون ببینه فکرشم نکنه من اینقدر درگیرم..تا میام زیبایی طبیعت ببینم افکار منفی هجوم ...

كوشش كن افكار منفى را از ذهنت دور كنى

😍لطفا دعا كنين بچه ام را سالم وصحتمند بغل كنم 😍
شاید کسی منو از بیرون ببینه فکرشم نکنه من اینقدر درگیرم..تا میام زیبایی طبیعت ببینم افکار منفی هجوم ...

هميشه شاد باش به كسى فكر نكن بزار هر كس هر چى ميگه هر چى ميكنه ففط كارى را انجام بده تا خوش باشى

😍لطفا دعا كنين بچه ام را سالم وصحتمند بغل كنم 😍
کسی نمیتونه ب خودش کمک کنه.باید یکی بهت کمک کنه.ادامه بده داروهات رو حتما حتما سر وقت بخور. ب همه م ...

چندتایی مشاور رفتم در فواصل زمانی مختلف...ولی حس میکنم همه مقطعی هستن من باید خودم به خودم کمک کنم اما چجوری نمیدونم..18ماه میشه کارم از دست دادم و در حقم خیلی ظلم شد اینو همه قبول دارن انتظار داشتم ظالم عواقب کارشو ببینه اما هیچی نشذ..منم البته کمتر از یه ماه رفتم سرکار جدید ولی خب ...

هميشه شاد باش به كسى فكر نكن بزار هر كس هر چى ميگه هر چى ميكنه ففط كارى را انجام بده تا خوش باشى

اره اینم یه مشکلی دارم..خیلی به حرف مردم درمورد خودم اهمیت میدم.کمال گرام هستم