2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده خیلی تنهام

263 بازدید | 12 پست

وقتی یه نفر میشه همه کس و کارت وقتی میره آدم دلش میخواد بمیره خیلی احساس تنهایی میکنم همه رو کنار زدم بخاطرش قید همه دوستامو زدم الانم هیچ کسو ندارم که باهاش حرف بزنم خودمو خالی کنم دلم میخواست یه دوست داشتم که تو بغلش گریه میکردم پشتم خالی شده  

+چقد دوستم داری؟                                                  -اندازه گریه گنجشک شاید کم بنظر بیاد اما وقتی یه گنجشک گریه کنه میمیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس خودت مقصری 

چرا باید همه زندگیت بشه یکنفر که هم اون ازت بترسه و فراری بشه ، هم خودت با رفتنش برسی ته خط 

باید اول اصول و قواعد رابطه رو یاد بگیری بعد وارد رابطه بشی . 

پیسنهاد میکنم کتاب زنان زیرکو بخون 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
پس خودت مقصری  چرا باید همه زندگیت بشه یکنفر که هم اون ازت بترسه و فراری بشه ، هم خودت با رفتن ...

چرا بترسه ازم؟مگه چیکارش کردم؟  

+چقد دوستم داری؟                                                  -اندازه گریه گنجشک شاید کم بنظر بیاد اما وقتی یه گنجشک گریه کنه میمیره

چه فعل و انفعالاتی تو ادما رخ میده

ک میبینن یکی عاشقشونه و از جون دل میخوادشون

ولی ولش میکنن با بدترین نوع ترک کردن؟

خب الان ایشون که انقدر زخم خوردس

اگه بره با کس دیکه ای تو رابطه میخواد تلافی کنه دیگه درسته؟

مامثل دومینو بهم ضربه میزنیم

با این کارت بزرگترین خیانت وبه خودت کردی حالا هم دیر نیست برو بیرون با بقیه صحبت کن آهنگ گوش بده وبی ...

سخته  هرکاری کرد پاش وایستادم تو سختیا کنارش بودم ولی اون هیچوقت نبود حتی اگ اون مقصر بود بازم من منتشو میکشیدم 

چرا بترسه ازم؟مگه چیکارش کردم؟    

وقتی بیش از حد بهش نزدیک میشی و قید بقیه رو میزنی میترسه دیگه ، فکر میکنی تو یه دختر آویزونی ، فرار میکنه . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا