2777
2789
عنوان

بچه پنج ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 23 پست
به نظر من سن بچه رو همیشه زیاد بگو.. من که همیشه سنش رو هم بیشتر از چیزی که هست میگم 😂😂😂. آخه اگه ...

دقیقا همین طوره دوستم دخترمو دید گفت آرزو بچت وزنش خوبه ها 

بعد از اون بنده خدا دخترم لپاش آب شد

خرافاتی نیستم بخدا اما خاله های خودمم دیدن میگفتن اسپند دود کن ما چشمون شوره🤕🤕🤕

دقیقا همین طوره دوستم دخترمو دید گفت آرزو بچت وزنش خوبه ها  بعد از اون بنده خدا دخترم لپاش آب ...

آخی عزیزم.. میگن بچه ها به نظر نزدیکن.. منم همچین تجربه هایی داشتم.. به خاطر همین دیگه کمتر میگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلوطلا جان منم پسرم1سال و۳ماهشه دقیقا تا 1سال و یک ماهگی همینطور بود.نه تنها در طول شب بلکه در طول روز هم شاید صد بار شیرمیخورد.وزنشم از حد نرمال بیشتره.به نظرم ربطی به شیر چرب یا آبکی نداره اینا فقط بد عادت شدن چون تا یه نق میزد سریع سینمو میزاشتم دهنش دیگه کلا بد عادت شد.منم در طول ۲۴ساعت شبانه روز شاید فقط۳ساعت میخوابیدم اونم به هزار بدبختی.۱۰دقیقه ای یه بار بیدار میشد برا شیر.چشمام از بیخوابی دیگه اصلا باز نمیموند.اما خداروشکر بعد تولد یه سالگیش یه خورده خواب شبش و شیر خوردنش بهتر شده

آلوطلا جان منم پسرم1سال و۳ماهشه دقیقا تا 1سال و یک ماهگی همینطور بود.نه تنها در طول شب بلکه در طول ر ...

وای من که امیدم به اینه که شش ماهش بشه غذا بهش بدم و کمتر بیدار بشه.. دقیقا پسر منم روزا خیلی شیر میخوره.. 

وقتی که به دنیا اومده بود تا چهار ماه من خونه مامانم بودم. کاری هم نداشتم فقط بهش شیر میدادم دائم. الان میفهمم که اشتباه کردم. اصلا به کارای خونه نمیرسم. 

عزیزم اصلا امیدت به۶ماه نباشه.تا یکسالش نشه که حرفتو متوجه بشه همینطوره.پسر من الان  باهاش حرف میزنم متوجه میشه.مثلا شبا بیدار میشه بهش میگم بخواب حوصله ندارم شیرت بدم دیگه متوجه میشه میخوابه