2777
2789
عنوان

بچه پنج ماهه

199 بازدید | 23 پست

سلام دوستان. پسر من پنج ماه و سه روزشه. شیر خودمو بهش میدم.. 

شبها خیلی شیر میخوره.. مدام تا صبح میخوره ماشالا.. نمیدونم طبیعیه یا نه.. میگم شاید سیر نمیشه.. وزنش هم نرمال هست.. اصلا نه خواب ندارم نه استراحت.. کسی اینطوری بوده؟؟ چیکار کنم من

عزیزم بچه ها همین طورن شیرت و جرب کن شاید سیر ننیشه نرمالش دو ساعت ب دو ساعته کم کم شیرخشک کنارش ...

چطوری چرب کنم آخه؟؟ چیزهای مقوی هم میخورم ولی از اول همینطور بوده.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیرخشکیه 5 ماه و نیمشه. سااعت 1 شب بهش شیر میدم حدود 4و نیم پنج بیدار میشه گریه شیر میخاد بهش مید ...

چقد خوب.. من که دائم داره میک میزنه.. اصلا عادت کرده وقتی خوابش میاد باید میک بزنه و بخوابه 

من کلاس بارداری میرفتم میگفت ده دقیقه قبل از شیر دادن سینتون رو ماساژ بدید این جوری جاهای سفت سینه نرم میشه و شیر چرب تر میشه و بچه بهتر شیر میخوره و وزن میگیره و دیگه همشم زیر سینتون نیست

چقد خوب.. من که دائم داره میک میزنه.. اصلا عادت کرده وقتی خوابش میاد باید میک بزنه و بخوابه 

چون عادتش دادی مکیدنو دوست داره مخصوصا الان که لثه هاشون میخاره پستونک بهش بده غذای کمکی هم شروع کن

دردم از یارست و درمان نیز هم
خدا براتون حفظش کنه پس دختر منم پنج ماهش میشه  اخه من به همه میگم چهار ماهشه فکر میکردم چهاره

به نظر من سن بچه رو همیشه زیاد بگو.. من که همیشه سنش رو هم بیشتر از چیزی که هست میگم 😂😂😂. آخه اگه کم بگی مبگن وای چقد تپله و وای بیشتر بهش میخوره و اینا..