2777
2789
عنوان

مادرهایی که کوچولو دارن بیان

107 بازدید | 17 پست

پسرم رو چندروز پیش بردم پیش متخصص

براش چکاب آزمایش خون نوشت پسرم دوسال و نیمشه نمیدونم بشه ازش خون گرفت یا نه 

کسی تجربه ای داره؟؟؟؟؟؟؟

مشکل خاصی هم نداره کم میخوابه دکتر گفت میخوام ببینم وضعیت آهن خونش چطوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگیرازش عزیزم ی کادو بگیر براش موقع ازمایش بده بهش هراسباب بازی باشه .اهن فقط بحث کم خوابی نیست برای دوران مدرسشم کمبود اهن اختلال هواس و ضعیف بودن تویادگیری 

ازبعدچکاب یکسالگی تا الان خیلیه بهتره انجام بدی .خون روک میگیرن بگو کامل باشه ویتامینا برسی بشه د هم مهمه

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره
دکترش گفته ناشتا باشه نگران کم حوصلگیشم هستم حتما براش یه چیزی میگیرم

اره اهن روناشتا میگیرن پسرمن ۸ماهشه گفت سه روز قبلش قطره اهن نده و روز ازمایشم ۴ساعت هیچی نخورده باشه 

آخه میترسم رگشو پیدا نکنن یا اجازه نده سوزن بزنن به دستش

نگران نباش اصولا خودشون یوبخاطراینکه دستش روتکون نده یکیشون محکم دستش رومیگیره . 

آخه میترسم رگشو پیدا نکنن یا اجازه نده سوزن بزنن به دستش

عشقم ببرش آزمايشگاه بزرگ و معتبر اونجا مسئولاشون آموزش هاي لازم ديدن نازه خودم جاي معمولي بردم راحت پيدا كردن بستگي به خود بچه داره  نگران نباش زود تموم ميشه اما مهم آگاهي از سلامت بچه است بيمارستانهاي اطفال هم ميتوني ببري كارشون اينه و خيلي سريع رگ پيداميكنن