2777
2789
عنوان

بارداری آری یا خیر

177 بازدید | 28 پست

سلام دوستان

من دوتا دختر دارم

شش ساله و سه ساله

هم خودم هم شوهرم و هم حتی خانواده همسرم عاشقشون هستیم و خداروشاکرم بخاطر داشتن این دوتا

من و شوهرم بسیاااار زیاد بچه دوست هستیم

شوهرم میگه بازم بچه بیاریم و از لحاظ مالی هم مشکلی نداریم

من فقط دو دل هستم

چون میترسم بعدی هم دختر بشه.اصلا برا خودم مهم نیست اصلاااا ولی ا حرف مردم میترسم فقط

شوهرمم اصلا براش مهم نیست

توروخدا راهنماییم کنید

چیکار کنم

خدایا همین که هستی مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودمم جدیدا خیلی بچه پسر به دلم میشینه و دلم کشیده خدا بهم یه پسر بده

ولی میترسم این یکی پسر نشه

شوهرمم اصلا راضی به ای وی اف و ...نمیشه اصلا

به شدت دو دل هستم

خدایا همین که هستی مرسی

دوتا دختر خیلی خووووبه من عاشق دخترم، بستگی به خودتون داره عزیزم اگه میدونی از پسش برمیای بیار به حرف مردمم کاریت نباشه

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد

خب اگه وسع مالیت میرسه برو با آی وی اف اقدام کن برای پسر.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
بنظرم وقتی این قدر بچه دوست هستین بیار  گور بابای حرف مردم

واقعا نمیشه

خودمم خیلی بهش فکر میکنم

من اگه بعدی دخترم بشه عاشقش میشم و روی چشمام میزارم

اما حرف اطرافیان زود منو میشکنه و عصبی میکنه

خدایا همین که هستی مرسی
دوتا دختر خیلی خووووبه من عاشق دخترم، بستگی به خودتون داره عزیزم اگه میدونی از پسش برمیای بیار به حر ...

از پسش بر میام

ولی از پس حرف مردم نه

چقدر بده که بخاطر یه چرت و پرتهایی نمیتونی به علاقت که بچه سومه برسی

خدایا همین که هستی مرسی

من این گل‌پسرم به دنیا بیاد بعداز چندسال شاید پیگیر شم واسه دختردار شدن ...همینجوری یهویی اقدام نمیکنم که یه وقت سومی هم دختر نشه..منم به خاطر حرف مردم... باورم نمیشه انقد حرف مردم واسم مهم شده باشه.. هرچند کلا خودم دلم 4تا بچه میخواد🙄😅

🖤

قبل بارداری قرص کمر از عطار بخر بخور گرمیه رحمه بعد پری

اول بايد مرد تقويت بشه به زن ربطي نداره

همسايه ما رفته اي وي اف كرده ١٠ تا هم تخمك ارش كشيدن بعد از لقاح ديدين همشون جنين دختر شده حتي يه پسرم نبوده

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻

منم مثل تو‌دو دلم ولی من یه دختر دارم ،،خانواده شوهرم دخترمو خداییخیییلییی دوست دارن اولین نوس ،ولی دیگه بیشتراز یه دختر براشسون مورد قبول نیسی شوهرم براش فرقی نداره ،،خدایی موندم بلا تکلیف نمیدونم چی کار کنم میترسم بعدیم دختر بشه ،،دخترم الان پیش دبستانیه ،،به این شب عزیز قسم دخترم تموم دنیامه و یه تارموشوبا دنیا عوض نمیکنم ولی از رفتار قوم شوهرم میترسم  بعدیم دختر بشه ،

اسی ان شالله خدا به حق این شب یه پسر سالموصالح بهت ببخشه

الهی چنان کن سرانجام کار.      توخشنودباشی ومارستگار