2777
2789
عنوان

بارداری آری یا خیر

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 28 پست

یکم شکرگزار باش و انقدر رو حرف مردم مانور نده 

ببین یکی مث من پول نداره یدونه بچشو بکنه دوتا 

تازه خیلیها هم هستن که وضع اقتصادشون انقدر بدِکه میترسن یدونه رو هم بیارن 

حالا که خدا بهت نعمت وسعت رزق داده اینطوری خرابش نکن ببین دلت چی میگه 

تازه اگه خیییلی برات مهمه میتونی به مردم بگی ناخواسته شده که نگن پسر میخواسته

واقعا نمیشه خودمم خیلی بهش فکر میکنم من اگه بعدی دخترم بشه عاشقش میشم و روی چشمام میزارم اما حرف ...

خب عزیزم شما که شرایط شو دارین از نظر مالی اکی هستین چرا نمیرن تعیین جنسیت که بچه تون پسر بشه

خدایا شکرت 🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم شما که شرایط شو دارین از نظر مالی اکی هستین چرا نمیرن تعیین جنسیت که بچه تون پسر بشه

شوهرم به شدت ناراضی هست

حتی اگه بهش بگم این دارو بخور که بچه پسر بشه نمیخوره

میگه گناه داره بزار هرچی خدا خواست همون بشه

خدایا همین که هستی مرسی
شوهرم به شدت ناراضی هست حتی اگه بهش بگم این دارو بخور که بچه پسر بشه نمیخوره میگه گناه داره بزار ه ...

اها چی بگم عزیزم 

انشالله که اگه باردار شدی یه پسر سالم و صالح خدا بهت بده

خدایا شکرت 🙏🏻
یکم شکرگزار باش و انقدر رو حرف مردم مانور نده  ببین یکی مث من پول نداره یدونه بچشو بکنه دوتا&n ...

دلم میگه بچه 

ولی قبول کن سخته

بری سراغ کاری که همه چیزش پنجاه پنجاه هست

آیا دختر بشه ایا پسر

از طرفی خودمم خیلی علاقه دارم یه پسر داشته باشم

ولی ترس دارم از نشدنش

خدایا همین که هستی مرسی
منم مثل تو‌دو دلم ولی من یه دختر دارم ،،خانواده شوهرم دخترمو خداییخیییلییی دوست دارن اولین نوس ،ولی ...

عزیزم ان شالله به حق امام حسین شما هم یه اقا پسر گل دنیا بیاری

ولی کاملا درکت میکنم

خدایا همین که هستی مرسی
دلم میگه بچه  ولی قبول کن سخته بری سراغ کاری که همه چیزش پنجاه پنجاه هست آیا دختر بشه ایا پس ...

خب گفتم که  به همسرت بگو تلاش برای چیزی که دوست داری گناه نیست ناشکری گناه داره 

پس تلاشتون رو برای پسردار شدن بکنید رحم زن باید اسیدی و گرم باشه و اسپرم قوی دیگه خودت میتونی تو نت تحقیق کنی یا دکتر بری 

دختر هم که شد خداروشکر راضی هستید دیگه 

به مردم فضولم بگید ناخواسته بوده اگه خیلی مهمه حرفشون

شوهرم به شدت مخالفه میگه هرچی خدا بده

خب پس توسل کن به حضرت زینب و اقدام کن تا حسرتش به دلت نمونه. و بچه تو نذر امام حسین کن. انشاءالله خدا اگه صلاح بدونه بهت میده. من یه پسر دارم و دومین بارداریم هم میگن احتمالا پسره اولش کمی ناراحت شدم چون دیگه نمیتونم باردار شم و دوست داشتم این دختر باشه ولی بعد از چند روز کنار اومدم و از خدا خواستم سالم و صالح و عاقبت بخیر باشه. شما هم بسپار به خدا انشاءالله هر چی خیره برات پیش بیاد.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
من این گل‌پسرم به دنیا بیاد بعداز چندسال شاید پیگیر شم واسه دختردار شدن ...همینجوری یهویی اقدام نمیک ...

منم همیشه میگفتم ۴ تا بچه

ولی یزارینی هستم و ۴ تا سخته

از طرفی چون دوتای اولی یه جنس هستن یه کم نگران بعدی هستم

به قول شما حرف مردم برام مهم شده متاسفانه

وگرنه خودم عاااشق دختر هستم

و اگر بعدی هم دختر بشه مهم نیست

ولی حرف مردم.....

خدایا همین که هستی مرسی
از پسش بر میام ولی از پس حرف مردم نه چقدر بده که بخاطر یه چرت و پرتهایی نمیتونی به علاقت که بچه سو ...

وااا، به مردم چه ربطی داره مگه اونا میخان بزرگش کنن،من که اصلا به حرف مردم اهمیت نمیدم 

به هرچه فکر کنید آن را به زندگی خود جذب خواهید کرد
خب پس توسل کن به حضرت زینب و اقدام کن تا حسرتش به دلت نمونه. و بچه تو نذر امام حسین کن. انشاءالله خد ...

ممنون عزیزم

توکل بر خدا

ان شالله بچه های گلت صحیح و سالم باشن و عاقبت بخیر

برام دعا کن

خدایا همین که هستی مرسی
ممنون عزیزم توکل بر خدا ان شالله بچه های گلت صحیح و سالم باشن و عاقبت بخیر برام دعا کن

قربونت برم عزیزم ممنون از دعای خوبت. چشم اگه قابل باشم حتما. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.