خب پس توسل کن به حضرت زینب و اقدام کن تا حسرتش به دلت نمونه. و بچه تو نذر امام حسین کن. انشاءالله خدا اگه صلاح بدونه بهت میده. من یه پسر دارم و دومین بارداریم هم میگن احتمالا پسره اولش کمی ناراحت شدم چون دیگه نمیتونم باردار شم و دوست داشتم این دختر باشه ولی بعد از چند روز کنار اومدم و از خدا خواستم سالم و صالح و عاقبت بخیر باشه. شما هم بسپار به خدا انشاءالله هر چی خیره برات پیش بیاد.
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
ممنون عزیزم توکل بر خدا ان شالله بچه های گلت صحیح و سالم باشن و عاقبت بخیر برام دعا کن
قربونت برم عزیزم ممنون از دعای خوبت. چشم اگه قابل باشم حتما.
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.