2777
2789
عنوان

سرطان روده بزرگ

2549 بازدید | 17 پست

به پدرم گفتن سرطان روده بزرگ داره ، خوشبختانه متاستاز نداده و گفتن باید ۵ سانت از روده رو برداریم، حتی گفتن نیاز به کوموتراپی هم نیست احتمالا ، فقط نگرانیمون اینه آیا استومی میشن؟ کسیو داشتین توی اطرافیان با این شرایط؟ 

استومی همون کیسه ای هست که به شکم وصل میکنن برای دفع. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه استومی نمیخواد استومی وقتی هست که کلا روده بزرگو بردارن وگرنه ۵ سانت مشکلی ایجاد نمیکنه 

خدا از دهنتون بشنوه ایشالا . خودش خیلی ناراحت این قضیه ست تا حدی که میگفت عمل نمیکنم اگه بخوان استومی کنن. 

حتما عزیزم  انشالله اگر فردا امام رضا طلبید رفتم حرم پیغامتونو ب اقا میرسونم

مرسی واقعا اشک اومد به چشمم. امیدوارم به هرچی میخوای برسی. 

دعاش کن این کیسه رو براش نذارن هم عملش آسون باشه براش و خدا شفای کاملش بده 

مرسی واقعا اشک اومد به چشمم. امیدوارم به هرچی میخوای برسی.  دعاش کن این کیسه رو براش نذارن هم ...

انشالله عزیزم سالم و سلامت میشن واسشون دعای توسل نذر کن بخون

ختم 20 روزه قران

ختم صلوات

چله زیارت عاشورا به شیوه آیت الله حق شناس

مامان منم چند ماه پیش جراحی کرد دکترش خیلی کاردرسته توی جراحی ... چند سانت مونده ب مقعد بود توده ک احتمال کلوستومی خیلی زیاد بود ولی شکر خدا نشد...هرچند ک ب ما گفتن احتمال کلوستومی دایمی و موقت هست و امضا گرفتن ازمون 

و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"
مامان منم چند ماه پیش جراحی کرد دکترش خیلی کاردرسته توی جراحی ... چند سانت مونده ب مقعد بود توده ک ا ...

خداروشکر الان بهترن؟ برای پدر من نزدیک مقعد نیست ، بالاتره . 

یه پرستار منو ترسوند ، گفت مگه میشه استومی نشه ! حتما میشه دوسه ماه ، تا روده خوب بشه بعد دوباره جراحی میشه تا ببندن استومی رو وگرنه روده میگنده !!!!  

درحال درمانن فعلا ...ن عزیزم این چ حرفیه اگه دکتر ماهر باشی بدون کلوستومی هم میشه پرستاره از خودش گفته پس چرا مامان من عمل کرد نگندید 

فقط مراقبت بعدش خیلیه چند روز ک غذا اصلا نباید بخوره سرم وصل میکنن بعد از اون هم غذاهایی ک نفاخ نباشه ،ابکی باشه باید بخورن تا چند وقت روغن زیتون توغذاهاش بریزین تا روده کند نشه احتمالا دکتر بهتون دستورات بده ...ان شا الله ک خدا شفا بده عزیزم

و تمام داراییم ،،"خداییست ک دغدغه ی از دست دادنش رو ندارم !"