2777
2789
عنوان

ختم سوره فجر هدیه به امام حسین و تمامی شهدای کربلا و چهارده معصوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1929 بازدید | 204 پست
ممنون از لطفت.انشالله هرجا هستی دلت شاد و لبت خندون و تنت سالم باشه دوست عزیزم

ممنونم ازت مهربون. خودت و خونوادتم همینطور🙏 کنار هم سلامت باشین همیشه با دل خوش

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خوندم❤🌷 .استارترعزیز خوندم🌷

عزیزم الان داشتم میشمردم. تو شدی نفر ۵۵. انشالله به حق پنج تن باطن حاجت روا بشی

برای حاجت دل منم دعا کن🙏🌸

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.
الهی آمین😍الهی بحرمت امام حسین حاجترواوسعادتمندباشی وهمیشه عزیزخداباشی آبجی نازم.الهی آمین😘🌹😘

❤❤❤❤❤

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
ممنون عزیزم به یادم بودی منم میخونم یه عدد ان شاالله خدا به هممون نظری عالی بکنه و هممون امشب دست ...

الهی آمین😍الهی همیشه حاجترواوعزیزخداباشی عزیزدلم.🤩😘🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
ممنون عزیزم که صدام کردی من 3 بار خوندم انشاا... حاجت همگی برآورده بشه

الهی همیشه حاجتروا وعزیزخداباشی عزیزدلم.الهی آمین😘🌹🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
عزیزم الان داشتم میشمردم. تو شدی نفر ۵۵. انشالله به حق پنج تن باطن حاجت روا بشی برای حاجت دل منم دع ...

ممنون عزیز دلم منم التماس دعادارم خیلی پریشونم .ان شاءالله حاجت روایی همه مون به خصوص شما به حق امام حسین😭

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم