2777
2789
عنوان

ختم سوره فجر هدیه به امام حسین و تمامی شهدای کربلا و چهارده معصوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1927 بازدید | 204 پست
سلام عزیزم  خیلی ممنونم که صدام زدی ان شالله به همه خواسته هات برسی التماس دعا

الهی آمین😍الهی همیشه حاجترواوعزیزخداباشین عزیزدلم.الهی آمین🌹🌹😘😘

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
مرسی گلم صدام زدی حاجت روا بشی گلم یک بار خوندم

الهی همیشه حاجتروا وعزیزخداباشین عزیزدلم.الهی آمین😍😘😍😘🌹🌹🌹

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم.لطف کردی صدام زدی منم میخونم

الهی همیشه حاجترواوعزیزخداباشی عزیزدلم.الهی آمین🌹🌹😘😘

خدا بحق محمد وآل محمد اگه اون کسی که دل بهش بستی کس باشه نه ناکس مرد باشه نه نامرد با وفا باشه نه بی ...

عزیزم ممنونم ازت. حالم خوب شد وقتی اومدم پستتو خوندم😍 خدا خیرت بده الهی🙏🙏🌸 انشالله حاجت دل مهربونتو بگیری🙏🙏 همیشه سلامت باشی کنار خونوادت. هرچی از خدا خواستی بهت بده الهی آمین. انشالله خدا به دل منم رحم کنه و منو به خواسته‌م برسونه. الهی آمین.

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.
الهی همیشه حاجترواوعزیزخداباشی عزیزدلم.الهی آمین🌹🌹😘😘

عزیزم خیلی زحمت کشیدی کمک کردی ممنونم ازت🙏😘🌸 یه آیة الکرسی برات خوندم برای اینکه حاجت روا بشی انشالله🙏🙏🙏💖💖

عزیزم خیلی زحمت کشیدی کمک کردی ممنونم ازت🙏😘🌸 یه آیة الکرسی برات خوندم برای اینکه حاجت روا بشی انش ...

قربونت بشم من کاری نکردم.🤩شما لطف کردی تاپیک زدی ودوستان هم که درواقع روزیِ خودشون بودشرکت کردن که الهی همگی حاجتروابشیم🙏.دستِ گل شما دردنکنه والهی خیرببینیدوتوهمه جوانب زندگیتون ثروتمندباشین الهی آمین.🌹🌹🌹🌹🌹

مرسی که بادل مهربونتون دعام میکنید.الهی همیشه سرافرازوسربلندباشی عزیزدلم.🙏🌹🌹🌹😘😘

قربونت بشم من کاری نکردم.🤩شما لطف کردی تاپیک زدی ودوستان هم که درواقع روزیِ خودشون بودشرکت کردن که ...

شمام همچنین عزیزدلم🙏😘 انشالله که لطف خدای مهربون همیشه شامل حالت بشه. الهی که بهترینا نصیبت بشه🙏 امام حسین و اهل بیتش خودشون به درگاه خدا شفاعتتو بکنن🙏🙏🌸🌸 بازم ممنونم ازت😍💖💖💖💖🌸🌸🌸🙏🙏

منم خوندم به نیت رفع گرفتاری گرفتارها شفای بیماران حاجت حاجت داران امیدواری ناامیدان سبز شدن دامن آر ...

لطفابیاین این تاپیک🥰

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3400405/آریانامبیاین-براتون-صلوات-بفرستم?postId=109334222

عزیزم خیلی زحمت کشیدی کمک کردی ممنونم ازت🙏😘🌸 یه آیة الکرسی برات خوندم برای اینکه حاجت روا بشی انش ...

لطفابیااین تاپیک🥰

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3400405/آریانامبیاین-براتون-صلوات-بفرستم?postId=109334222