2777
2789
عنوان

ختم سوره فجر هدیه به امام حسین و تمامی شهدای کربلا و چهارده معصوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 204 پست
هرکی خوند لطفا بگه که بشمریم چند تا ختم کردیم🙏🙏🙏

یبار میخونم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مامانبزرگپانیذ     @صبرخدا     @درمسیرخدا     @گلابتوننن &n ...

ممنون که صدام کردی خواهری  

الهی به حق امام حسین حاجت رواوعاقبت بخیربشی  

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

استارترخداخیرت بده 

یک بارخوندم

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
قربونت🌸🙏 انشالله حاجت روا باشی برای حاجت دل منم خیلی دعا کن🙏🙏🙏

عزیزم من یه بار خوندم خدا خیرت بده

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
استارترخداخیرت بده  یک بارخوندم

قربونت بشم عزیرم

انشالله حاجتتو از خدا و ائمه بگیری به حق این شب عزیز

برای حاجت دل منم دعا کن از خدا بخواه همه سختیا و مانع‌ها از سرراهم برداشته بشه و به زودی با کسی که میخوام ازدواج کنم🙏😢😢😢😔🙏😢

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.
انشالله حاجت روا باشی به حق اباعبدالله الحسین میون دعاهات برای حاجت دل منم از ته دلت دعا کن از خدا ...

چشم عزیزم ان شاءالله 

شکر خدا که نام علی در اذان ماست ما شیعه ایم و عشق علی هم از آن ماست★ذکر علی عبادت مختص شیعه است این اسم اعظم است که ورد زبان ماست★با هر نفس علی شده ذکر لبم مدام این "یاعلی" همیشه رفیق لبان ماست★از "یاعلی" زبان و دهان خسته کی شود؟ اصلا زبان برای همین در دهان ماست★دنیا و آخرت به خدا نیست جز علی بغض علی جهنم و حبش جنان ماست★ما را گمان کنم ز علی آفریده اند عشقش سرشته در گل ما، بند جان ماست★ما شیعه زاده ایم، خدا را هزار شکر این شیعه زادگی شرف خاندان ماست★ما عاشق علی شده ایم و بدون شک این هم ز پاکدامنی مادران ماست★ما را چکار غیر علی را؟ فقط علی آری علی علی به خدا آب و نان ماست★پیرم که سایه اش همه دم مستدام گفت عشق علی همیشه و هر جا نشان ماست ❤❤❤فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤❤❤