2777
2789
عنوان

سقط بارداری پوچ

| مشاهده متن کامل بحث + 16991 بازدید | 51 پست
عزیزم چرا میپرسی تازه فهمیدی بارداری چرا استرس برا خودت میتراشی ببین یه تیتر بتا میدی. ۴۸ساعت بعد ...

من کلا از همه چی میترسم خارج از رحم  پوچ شیمیایی به سختی اینو باردار شدم خدا بهم رحم کنه

به سختی به دستش اوردم. خدا دامن همه منتظرهارو زود زود سبز کنه انشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایمتونو میشه بگین چی بود در بارداری پوچ؟

علایم خاصی نبود جز کمر درد شدید بعد هفته شش لک بینی ک دو هفته بعد شد خونریزی

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
الان باردارین شما؟

بله. بسختی😁😁

آویزون خدا شدیم هم خودم هم خونواده هامون🤣🤣

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
من کلا از همه چی میترسم خارج از رحم  پوچ شیمیایی به سختی اینو باردار شدم خدا بهم رحم کنه

همین کاری که گفتم بکن

دیگه اصصصصلا هم بهش فکر نکن

ببین بخاد بمونه میمونه. نخاد هم نمیمونه

من یه بارداری پوچ داشتم میدونم چجوریه. هرچی زجر کشیدم بیخود بود. درنهایت چیزی نبود که بخام بهش دل خوش کنم

ولی وقتی یه نی نی واقعی هست چرا باید فکرای بد کنیم😊

کی تیتر بتا دادی؟؟

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
وووواااای انقدر میترسم از کورتاژ ک نگو ، درد داشتی؟

ببین به جرات میتونم بگم خیییییلی راحته خیلی زیاد من خودم خیلی ترسو هستم وکلا از مریضی میترسم ولی کورتاژ خیلی راحته کلا یه ربع طول میکشه ومیای بیرون وبعد یه ساعتم مرخص میشی 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
باید بری بیمارستان دوخونه خطرناکه سقط کنی.اصلا باقرص واینا سقط نکنی چون خونریزی شدید میگیری.من هفت م ...

عزیزم هنوز باردار نشدی؟ میترسم باردار نشم آخه خودم تنبلی دارم همسرمم کم تحرکی اسپرم

عزیزم هنوز باردار نشدی؟ میترسم باردار نشم آخه خودم تنبلی دارم همسرمم کم تحرکی اسپرم

نه چون خودم نخواستم.الان دو ماهه جلوگیری نمیکنم ولی درست حسابیم اقدام نکردم حالا هرچی خدا بخواد همون میشه

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
من فقط سینه م درد میکرد و بی حال بودم بعدش رفتم سونو گفتن جنین نیست و پوچه

منم اتاق عمل رفتم

خداییش من اون ۱۲ ساعت قبلش درد نکشیدم

همه میگفتن تو چقد عجیبی که درد نداری

ولی خونریزی شدید داشتم بخاطر قرصای سقط و هیچی نذاشتن بخورم

بعد از اتاق عمل حالم خوبه خوب بود. گفتم کاش دیشب منو میبردن اتاق عمل اینقد اذیت نمیشدم

ببین هرچی خیره برات پیش بیاد. هرکدوم که برات سبکتره🙏

نگران نباش خدا بخواد میشی

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..
من دوتا بارداری.پوچ داشتم هر دوتاش تو هفت هفته موندن، تو خونه با دارو.گیاهی سقط کردم

منم الان هرچی ک فکرشو بکنی خوردم ولی هنوز به خونریزی نیفتادم دعا کن منم طبیعی سقط کنم