2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرم بخدا.امتحان میکنم.انتقام شیرینیه

خواهش میشود😁😉

چه موجودات پاکی هستیم ما زنها.انتقامهامونو ببین😆😆😆

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
چی؟

زود تر از اون تلفنو قط کنی ای حال میده آی حااااااال میییده😈😈😂😂😂😂😂

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
۲۲

منم   ۲۲  بودم ازدواج کردم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
چی!؟جوابشو ندی؟😁

وقتی داره حرف میزنه قط کنی😂😂😂😂😂

والدینی ک میگید دخترم باید تا قبل ۸خونه باشه    نیستی ببینی تا هشت چه میکنه این بازیکن.......‌‌....!                               😂😂😐میشه برای رسیدن ب اهداف وارزوهام ی صلوات بفرستی😢فرستادی بگو منم برات بفرستم😉پروفایل ادم اثر انگشت ادمه 😂😂😂برندار خانم 😂😂😂برندار         
آخی😍😍😍مرسی که به یادم بودی😙😙

فدات شم😍😘😘😗😗

زود تر از اون تلفنو قط کنی ای حال میده آی حااااااال میییده😈😈😂😂😂😂😂

واااای!!!نگو.انقد حال میده.قبلا تا دلخور میشد بدون خداحافظی قطع میکرد.چندبار امتحان کردم دیدم چقد میچسبه😂😂😂😂دیگه تکرارش نکرد.😉😄😄😄

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
منم   ۲۲  بودم ازدواج کردم

خب من دارم میترشم خواهر میخوام ۲۳ شم😂😂😂

وقتی داره حرف میزنه قط کنی😂😂😂😂😂

زدی توخال.انجام دادم.کیف میده‌ولی وقتی میاد خونه از دماغش آتیش میاد بیرون از حرص😅😅😅