2777
2789

اون موقع زیر فشار خانواده با زنداداشش که بیوه شد ازدواج کرد و الانم بچه داره ازش منم بعد چندوقت با پسرعمم رل زدم که البته جدا شدیم..حالا عشق اولم بهم پیام داده از عشق و علاقش میگه منم فقط از زنش دفاع کردم و گفتم کارت اسمش خیانته و حسابی نصیحت کردم و از همجنس خودم دفاع کردم...اما دروغ چرا یاد آوری اون روزا ی دلتنگی عجیبی اورد تو وجودم چیکار کنم دوباره فراموش کنم

نه پس برگرد بهش 

تو برات هزارتا کیس پیش میاد و خودتو داری

ولی اوشون تن ب خیانت میزنه و ثمره زندگیش بچش کنارشه ب شما فک میکنه ؟؟ 

حاضرید با اون موقعیت برگردید پیشش؟

عقلتون چی میگه ؟

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیجاکرده😡😡شمام خوب کردی جوابشو دادی عزیزم بش فک نکن فراموشت میشه گناه داره زنش آخه میخواس فردین پشه  نره بگیرش ک الان بخواد بش خیانت کنه با فک کردن ب شما اون بدبخت چ گناهی کرده

مهم نیس درموردم چی فکر میکنن،،مهم اینه انقدرمهمم ک میشینن راجبم فکر میکنن😉☺
نه پس برگرد بهش  تو برات هزارتا کیس پیش میاد و خودتو داری ولی اوشون تن ب خیانت میزنه و ثمره ز ...

من خیلی تند فقط از همجنس خودم دفاع کردم هزار سال دگ هم بگذره نفر سوم زندگی کسی نمیشم فقط گفتم چطوری دلم و آروم کنم همین اول حرف و بفهم عزیزم

میدونی چی شد یه اتفاقی مثل همین اتفاق شما برای یه نفر افتاده بود عشقش ولش کرد رفت  از روی اجبار با زن داداشش که ازش بزرگتر بود ازدواج کرد اونم از روی مجبوری دختره ۲ سال مجرد بود  بخاطر پسره....ولی پسره اومد سراغ عشقش با عشقش از کشور فرار کرد و طلاق غیابی گرفت از زن داداشش..

خعععععللی