2777
2789
دوستم ببخشید وقتتو گرفتم ..یه سوال دیگه اگه تو حیطه کاریه شماس لطف میکنی راهنمایی کنی؟خود تافل انگلی ...

نه اموزشگاه ها مدرک بین المللی نمیتونن بدن چون خیلی ازمونش متفاوت هست و فقط سازمان سنجش این ازمون رو برگزار میکنه 

اگه قصدتون تدریس هست 

با مدرک دیپلم اموزشگاه ها نمیتونی تدریس کنی 

چون الان تمام کسایی که لیسانس و فوق الیسانس زبان دارن در استادهای دانشگاها و یا دبیر های مدارس وارد اموزشگاه ها میشن و کسانی که مدرک بین المللی دارن 

و من تاحالا کسی رو تو اموزشگاه ها ندیدم که با مدرک اموزشگاه تدریس کنه 

Thank you my miracle😎😎😎😎😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فوق لیسانس مترجمی زبان فرانسه دارم  

پس دانشگاه بهتره تا آموزشگاه؟احساس میکنم دست آدم خالی باشه بعدش که درسش تموم شد ...راستش دلم میخواست انگلیسی رو که 7ماه دارم تا تافل تموم کنم برم فرانسه یادبگیرم اما فکر کنم چندین سال باید صبر کرد قصدم اینه برم ایرانمهر چون تو منطقه ما چندین زبان رو فقط این آموزشگاه داره بقیه انگلیسی

در ضمن اگه میخوای بیشتر راجع بهشون بدونی 

چند تا اموزشگاه زبان فرانسه برو به قصد یادگیری و از استاداشون بپرس که سطح علمی شون چقدره اینجوری بیشتر دستت میاد چخبره

Thank you my miracle😎😎😎😎😎
پس دانشگاه بهتره تا آموزشگاه؟احساس میکنم دست آدم خالی باشه بعدش که درسش تموم شد ...راستش دلم میخواست ...

بستگی داره میخوای با یادگرفتن زبان فرانسه چیکار کنی! اگه میخوای تو اموزشگاه تدریس کنی خب تو همون اموزشگاه هم میتونی یاد بگیری ولی در کل مدرک دانشگاهیشو داشته باشی کلاس کارت و اعتبارت  خیلی میره بالاتر. اینم بگم یادگیری زبان فرانسه حتی یه سر سوزن هم ربطی به انگلیسی نداره خیالت راحت

خوش به حالتون،منم زبان فرانسه خیلی دوست دارم ولی نه مربی دارم نه پارتنر😕

منم خیلی دلم میخواد به زبانای مختلف مسلط بشم اما مث که تو ایران تحصیلات دانشگاهیشو داشتن بهتره ...

بستگی داره میخوای با یادگرفتن زبان فرانسه چیکار کنی! اگه میخوای تو اموزشگاه تدریس کنی خب تو همون امو ...

ممنونم از راهنماییت..موفق باشی خیلی تو این سایت آدم تجربه یاد میگیره

تدریس خصوصی زبان فرانسه توسط با سابقه ترین مدرس در کرج

زبان فرانسه را به صورت خصوصی و نزد با سابقه ترین مدرس کرج فرا گیرید. مفتخریم در دو دهه اخیر در آموزشگاه های معتبر ( نصیر، ایرانمهر، کبیری و...) همراه زبان آموزان بوده ایم و مسیر مصاحبه های شغلی، تحصیلی، مهاجرت را برای شما با برنامه ریزی آموزشی دقیق هموار خواهیم کرد و با جدیدترین متد آموزشی و هزینه ای بسیار مناسب آماده خدمت گزاری به شما عزیزان هستیم. زبان فرانسه را از دانش آموخته دانشگاه تهران و فارغ التحصیل این رشته بیاموزید

آنقدر به سطح آموزش خود و جلب رضایت شما عزیران ایمان داریم که در صورت عدم رضایت شما هزینه جلسه اول به شما بازگرداننده میشود

مشاوره و تعیین سطح رایگان

09919580755