2777
2789
عنوان

معجزه

216 بازدید | 21 پست

دوستان شمام براتون پیش اومده یک تایمی از زندگیتونو همش بد بیارین خصوصا مالی . خیلی بهتون سخت بگذره؟ ولی اخرش ب خوبی ختم بشه و مشگلاتتون حل بشه ؟ مام الان تو شریطی بدی هستیم . انتظار معجزه دارم برامون دعا کنین 

خدا با من است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من برای حضرت عباس نذر کردم  مادرم سفره حضرت رقیه مشکلتمان مالی حل شد

خداروشکر . منم دوسال سفره حضرت ابلفضل انداختم یک سال قطع کردم خیلی وضعمون بد شده 

خدا با من است 

اره دقیقا شوهرم بیکاربودخونه نداشتیم خانوادش تردمون کرده بودن ماشینمونوفروختیم ولی یواش یواش خدامعجزه کردوشوهرم کارخوب پیداکردخونه خریدیم ماشین خریدیم الان وضعمون خوبه خداروشکرعزیزم اصلا ناامیدنشوچ روزایی بودک ب خدا التماس میکردم وگریه وناامیدولی خدابی جواب نمیزاره توکل کن ب خودش برات دعامیکنم توام برام دعاکن اخرین خواستمم خدابده ی نی نی بهم 

لطفابرای واقعی شدن تیکرم صلوات بفرستید😍😘

یه ختمی هست ازشیخ حسنعلی نخودکی برای من که جواب دادمیخوام اگه خدا بخواد باز انجامش بدم دوست دارید برای شما هم بفرستم 

40روزچله زیارت عاشورا وسوره یاسین هم خیییییلی خوبه 

🌹خدایا کمکم کن🌹

اره دقیقا شوهرم بیکاربودخونه نداشتیم خانوادش تردمون کرده بودن ماشینمونوفروختیم ولی یواش یواش خدامعجز ...

دقیقا مشکلات مام همینه . چشم ایشالله که خدا یک فرشته کوچولو بهت بده خوشبختیت تکمیل بشه 

خدا با من است