2777
2789
عنوان

کلی دلم میخواست وزنم زیاد شه اما پشیمونم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 45 پست

چه جرأتی داری... من قرص ساخت داروسازی های معتبر رو هم نمیخورم.... مثلا اگر بگن فرضا خوردن فلان میوه برای چاقی خوبه خودم میرم میخرم میخورم آماده نمیگیرم چون نمیدونم توش چی ریختن

یه خانمی چند محله بالاتر از ما بود مولتی میلیاردر ... قرص لاغری خورد فوت شد.. تازه عروسی کرده بود

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
اره گلم خیلی بده دیگه ادامه نده  حتما برو یه سری ازمایش بده  نمیخوام بترسونمت برو چکاب ک ...

یسری ازمایش دادم در مورد کم خونی و ویتامین ها و هورمونای زنانه بود ک مشکلی نداشتم

سخت بود ولی تونستم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جرأتی داری... من قرص ساخت داروسازی های معتبر رو هم نمیخورم.... مثلا اگر بگن فرضا خوردن فلان میوه ...

اینو اخه خیلیا استفاده کردن

میگن تقلبیش مشکل سازه

بسکه لاغری داشت اذیتم میکرد

اعتماد ب نفسم اومده بود پایین

سخت بود ولی تونستم   
نمیدونم اینا ورمه یا چاقی؟ با ورم هم ترک میخوره ادم ؟

آره کلا پوست کش میاد .

چرب کن .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اینو اخه خیلیا استفاده کردن میگن تقلبیش مشکل سازه بسکه لاغری داشت اذیتم میکرد اعتماد ب نفسم اومده ...

منم یه جاهایی از پوستم ترک خورده اصلا نمیره.. مثل کشاله ران

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
لاغری هم بده بخدا

اره منم جارییم خیلی خیلی لاغره. بیچاره همش میگن نکنه شوهرش اذیتش میکنه. نکنه کتکش میزنه ک انقد لاغره اونم جیسینگ میخوره ک چاق شه

همین الان بگو خدایا دوستت دارم
نخور بهداشت تایید نکرده  یکی از دوستای من دیالیزی شد

منم بعد این همه پیگیری برا چاقی ن ب نتیجه رسیدم ن هیچی‌معدمم عیب دار شده

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
چی خوردی؟

فت فست.جینسینگ.پودر دس ساز.سیپرو.مکمل غذایی.شربت اشتها اورو....همه چیو خوردم همونم ک بودم خخخ

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
اره منم جارییم خیلی خیلی لاغره. بیچاره همش میگن نکنه شوهرش اذیتش میکنه. نکنه کتکش میزنه ک انقد لاغره ...

من بیش از حد لاغر نبودم ولی خب چن کیلویی کم داشتم

اثر هم داشته روش؟

سخت بود ولی تونستم   
فت فست.جینسینگ.پودر دس ساز.سیپرو.مکمل غذایی.شربت اشتها اورو....همه چیو خوردم همونم ک بودم خخخ

نخور دختر جان هر چیزی

اینا ضرر دارن

بنظرم همشون اگه چاقم بکنن باز برمیگردن

من چاق شدم ولی پشیمونم بخاطر ترکای پوستم

سخت بود ولی تونستم