2777
2789
عنوان

خانم های فرز و زبر و زرنگ

3710 بازدید | 99 پست

چطوری انقد همیشه سرحالین؟ 

من همش حال ندارم

کم پیش میاد سرحال باشم همه ی کارام میمونه

اگه راهکار بدید ممنون میشم 😚

ماه من غصه چرا .... ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی دیگه به این فکر کنیین که مثلا الان همسن و سالای من خونشون مثه چراغ برق میزنه پس خونه من چرا نشه 😕به این چیزا یکم به خودتون بیایین منکه اینجوریم

کاش توی آینه چشمام قد و بالاتو می دیدی 💕

به من بگید با بچه هایی که روزانه بالای ۳سبد اسباب بازی توخونه پخش میکنن و کلی کاغذ روی زمین خرد میکنن بعدداز کاردستی هاشون و روزی ۶سینک ظرف میشورم از بس شکمشون غذا طلب میکنه ماشاا...،، چه کنم؟؟؟؟؟؟۵/۵سالن🤕🤕🤕 روزی ده بار هم روتختم بپر بپر و بالش بازی دارن. دوتا میز تحریر هم اوردن توسالن فسقلیم با کلی کتاب و مداد رنگی که مثلا درس بخونن🤕پیش هستن. بگید چه🥔 گ ه ی بخورم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
خوشبحالت 😳 چی میشد منم اینطور بودم 😞

من قبلااینجورنبودم ولی الان بشدت حساس شدم فقط میریزم تمیزمیکنم فقط کمداروزیادتمیزنمیکنم چون تمیزمیکنم شبش میان لباسارومیریزن بهم میزنن دیگ دست و دلم نمیره  

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم

من تمیزمیکنم گازم استیله شب شوهرم میادقلیون و فوت کردن ذغال روش بخدادیوونهئمیشم هی دستمل ب دست ولی اصلا فایده نداره 

دوبارکاربریم تعلیق شده  به درخواست خودم جدید نیستم
به من بگید با بچه هایی که روزانه بالای ۳سبد اسباب بازی توخونه پخش میکنن و کلی کاغذ روی زمین خرد میکن ...

خدا حفظشون کنه امیدوارم همیشه سرپا بمونی و خسته نشی عزیزم 😓

ماه من غصه چرا .... ❤
به من بگید با بچه هایی که روزانه بالای ۳سبد اسباب بازی توخونه پخش میکنن و کلی کاغذ روی زمین خرد میکن ...

یه خونه بدون هیچ گونه وسایل دم دست بچه ها و خالی تقریبا ، و یه اتاق پر از اسباب باز که درش قفله و فقط ساعات مشخصی میشه برن داخلش و بازی کنن