2777
2789
عنوان

وای خدا چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 86 پست
 بگو شرمنده نمیتونم حقوق یکماه شوهرمو خرج یه شب کنم تا آخر برج هوا بخووووریم بگو قسط و قرضامو ...

اوایل که بابام خیلی کمک میکرد و میگفتم پررو پررو میگفتن وظیفشه.. به غریبه که نمیده دختر و دامادش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه خوندم پیام قبلی تو رو . پدرت هم میبینه پدرشوهرت کاری نمیکنه حرصش میگیره. شاید متوجه شده پدرشوه ...

آره بهش حق میدم... ولی برای پدرم کاری نداره ی کار خوب واسم پیدا کنه نمیکنه

پدرم شرکت دانش بنیان داره شوهرم میتونست سربازی بزه تو شرکت پدرم، اینم اوکی نکرد سربازی میره ی شهر دیگه 

راست میگه والا به این چه  ملت چه رویی دارن

خیلی پررو.. تازه هی هم میگن بچه دار شین

دفه قبل که مادربزرگ شوهرم، مادر مادرشوهرم

گفت بچه بیارین و گفتم با کدوم پول 

بهم میگه خدا نگه داره باباتو.. بده خرج نوشو دیگه

وای چقد حرص خوردم بگو مگه بابام تخم پسرتو انداخته

جلوی بابام بهش میگن دکتر 

پشت سرش وقتی من هستم به شوهرم میگن از نجفی چ خبر.. بابامو میگن.. درست یکی اینطوری صدا کردن؟ 

خیلی پررو.. تازه هی هم میگن بچه دار شین دفه قبل که مادربزرگ شوهرم، مادر مادرشوهرم گفت بچه بیارین و ...

وای پدر تورو میگه وای چقدر رو دارن همش میخان کم نیارن میبینن تو جواب میدی میخان بچزنونت 

میگفتی نوه پسری که نیست 

بچه داداشم باشه وظیفشه 

وای پدر تورو میگه وای چقدر رو دارن همش میخان کم نیارن میبینن تو جواب میدی میخان بچزنونت  میگفت ...

گفتم نوه پسری که نیست.. گفت بابات که پسر نداره.. میخاد ببره با خودش مگه.. خب خرج نوشو بده

جلوی بابام بهش میگن دکتر  پشت سرش وقتی من هستم به شوهرم میگن از نجفی چ خبر.. بابامو میگن.. درس ...

شاید منظوری نداره مدل حرف زدنش همینه 

از اونایی هستن کعه همش میخان بگن ما برتریم ما همه چی دانیم ما فلانیم و چلاننیم و فامیل ما اینجوری واونجوری همش تو هوان