2777
2789
عنوان

وای خدا چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 86 پست
به نظرم قبول نکن مهمونی رو  به شوهرت باید بگی بهونه بیاره حوصله جمع ندارم و حالا هر بهانه ای& ...

فامیل چقددددددد پرروان ک این توقع از من دارن.. البته هم خانواده شوهرم خرپولن.. هم خانواده من خوب وضعشون ن به اندازه پدر همسرم 

اوایل پدرم کمک میکرد خیلی ولی الان هیچ کمکی نمیکنه و میگه خرج پسر مردم به من چ

حالا جالب اونموقع ما نامزد بودیم پدر همسر من میلیاردر و راستش من توقع داشتم دفه اولی که ما رفتیم تو ...

مشخصه وقتی به پسررررررش ماهی 1300 حقوق میداده بابا الان خط فقر 5 تومنه یعنی نمیفهمه ؟؟؟ بنده خدا پدرشوهرم خدا عمرش بده درآمدش ضعیفه سنشم بالاست ملوانه بار میبرن کویت بخدا اونجا بار خالی میکنه که بجز حقوقش بتونه روغن و چای و این چیزا بخره ماهی یکو و پونصد حقوق میگیره مرد 60 ساله ولی هرچی میاره مادرشوهرم که خالمم هست بین منو جاریم نصف میکنه مثلا چای میاره 3 قسمتش میکنه یا تاید از این کیسه بزرگا با اینکه حقوق شوهر من خیلی از باباش بیشتره ولی دلشون میسوزه میگن پسرامون جوونن

ما آبادانیا   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکس باورش نمیشه ی دونه پسر اینا انقد تو مضیقه مالی باشه... واقعا میشد ی سرمایه بده تا شوهرم ی کاری ...

خیلی بده برای اعضای خانواده کار کدن و حق ادمو میخورن. اگه شوهرت قبول کنه از پدزش جدا بشه خوبه 

شاید فکر میکه چیزی گیرش میاد 

افاده های مادرشوهر که با طبق طبق قر وفر میاد  تازه میاد ایراد هم میگیره چرا اینجوری کردی اونجو ...

این که صدرصد... من آرزوم شده تو این مدت بگه بیاین این ی دونه نون مال شما... اصلاااااااااا کمک نمیکنه

خیلی بده برای اعضای خانواده کار کدن و حق ادمو میخورن. اگه شوهرت قبول کنه از پدزش جدا بشه خوبه  ...

اوایل امیدوار بود حقشو بدن... الان چند ماه دکترا عمران که قبول شد نرفت و جاش رفت سربازی.. پایان خدمت لازم واسه کار... 

حتما مادرشوهرت توقع داره براشون سلف بچینی چندمدل کیک و ژله و دسرو بستنی و شربت توووو این گرونی

آره دقییییقااا همین توقع داره.. تازه میگه روز قبل کارگر بیار مبل ها رو بزاره دور خونه چون تو خونم جا نمیشن این همه آدم... اون شب هم سه چهار تا کارگر میگه بگیر از فامیل کار نکش

آره دقییییقااا همین توقع داره.. تازه میگه روز قبل کارگر بیار مبل ها رو بزاره دور خونه چون تو خونم جا ...

بگو شرمنده نمیتونم حقوق یکماه شوهرمو خرج یه شب کنم تا آخر برج هوا بخووووریم بگو قسط و قرضامون عقب می افته..فوقش مهمونی هم دادی هی بگو وای اینقد از بابام قرض کردم چقد شرمنده شدم

ما آبادانیا   

پدر منم انقدی داره که سرمایه اولیه کارمون بشه.. البته پدر همسرم سرمایش بیست برابر بابام.. ولی پدرم استاد دانشگاس،و خیلی معروف تو شهر خودم و شهرای دور وبر

هیچ قدمی بر نمیداره 

هیچ قدمی... همش هم میگه به من چ وظیفه پدرشوهرت