2777
2789

سلام میخواستم تجربتون رو برام بگید مخصوصا خانمای متاهل .با توجه به اینکه تعطیلات شغلمون کمه وکلا زیاد فرصت رسیدگی به زندگی مخصوصا بعد ازدواج کمتر میشه میخوام بدونم انتخاب همسر ی که شغل آزاد دارن می‌تونه در آینده دچار مشکلمون کنه؟عایا ازدواج با کادر درمان بهترین گزینه اس؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بیمارستانم بستگی به شوهرت داره اگه حامی باشه سخت نی شغل ازاد درکت نمیکنه به مشکل مبخوری

خب حامی بودنو که کسی که ادعا داره دوست داره میگه مشکلی ندارم با شرایطت ولی بعدااا میترسم سخت باشه حتی اگه طرف مقابل سخت نگیره ...

کلا ازدواج با شغل ازاد اشتباهه بدلایلی که همه میدونن لزوما کادر درمان که  نه ولی کارمند ادارات ...

حرفتو قبول دارم ولی خدایی تو این دوره و زمونه شغل دولتی پیدا کردن یکم سخته

There is GOD💚💚💚   ..                                               

من ۱۰ساله بیمارستان کارمیکنم.رادیولوژی خوندم..راضیم..بعدبچه دارشدن فیکس صبح شدم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
کلا ازدواج با شغل ازاد اشتباهه بدلایلی که همه میدونن لزوما کادر درمان که  نه ولی کارمند ادارات ...

عمه ام هم که خیلی مشاورم میده همینو میگه .میگه کسایی که شغل آزاد دارن حالا توهین نشه به کسی و همه که نه.طرز فکر و کردارشون متفاوت تر هست.لطفا کسی جبهه نگیره